Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
jsem teenagerka a v sobotu jsem byla pozitivně testována na Covid-19. Z příznaků mám jen lehký chrapot a mírné bolesti náhodných svalů. Dnes se však cítím odloučená od reality, jako bych byla v polospánku, či ,,jela na autopilota". Nic mi nepřipadá reálné, nemůžu se soustředit, ale ne že bych myšlenkami odbíhala jinam, zkrátka jsem jakoby v polospánku.
Vy, co už jste Covid prodělali, zažili jste to také?
Vím, že nejste lékaři, ale přeci jen - někdo může mít podobnou zkušenost (:
Předem děkuji za odpovědi.
Nic z toho jsem při covidu neměla. S covidem jsem loňské Vánoce dopekla pár druhů cukroví, otesala kmen stromu aby se mi vešel do stojánku, naporcovala kapra, zabalila dárky, nazdobila stromek, abych měla vše hotové, než mě to položí. Nepoložilo, krom ztráty čichu a omezené chuti, obojí na pár dní, a pocitu zvýšené únavy a toho, že na člověka něco leze, mi nebylo nic, zvládla jsem všechny přípravy i se postarat o děti a mnažela, co s covidem opravdu lehnul.
Odpočívejte, spěte, aby tělo mělo sílu na boj s virem, musí být v klidu a teple, ne vydávat energii na pohyb a udržení tělesné teploty. Hodně pijte teplé nápoje, doslova se prolívejte čajem, k tomu vysoké dávky vit. C, D, zinku, něco na kašel, Aspirin není od věci. Koupit lze z polských lékáren Groprinosin, Inosin, myslím, že je dobré ho mít v záloze doma. Přišel mi do dvou dnů od objednání a dvě balení i s dopravou stála 600Kč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.