Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem 15 let rozvedený. Letos jsem požádal svoji přítelkyni o ruku a ona řekla ano, takže se budu ženit. Na matrice, kde obřad bude, bych měl předložit rozsudek o rozvodu manželství a doložku o nabytí právní moci. Nic takového jsem ve svém kufříku důležitých lejster nenašel. Co teď, já se oženit chci
Jednoduché...soud, který vás rozváděl požádejte o kopii rozsudku, tu vám zašle, nebo ji vyzvednete v domluveném termínu osobně /cena, tuším, 50 Kč za stránku/, nebo požádáte o umožnění nahlédnutí do spisu, ve kterém najdete i rozsudek, a veškeré dokumenty si můžete ofotografovat. Ta žádost stačí i telefonicky nebo e-mailem, připraví to do 3 dnů /uložreno v archívu soudu/. Na úřadu který vás bude oddávat zjistíte, zda fotokopie rozsudku bude jako doklad stačit /asi ne, nevím/.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.