Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Budu doplacet terapie v laznich kdyz zapomenu jit?

Od: patriks odpovědí: 9 změna:
Dobry den, mam lazne od VZP, a parkrat jsem nevstal brzo, muze to ode me pojistovna chtit zaplatitt ty terapie?
doplněno 15.11.21 12:31: Piseme si soupis kde jsme byly a me tam logicky chyby podpisy a pak se to preda pojistovne

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

V lázních na mě čekal na pokoji pěkný budík. Tak jsem si ho pokaždé večer natáhla a v pohodě. Snídaně začínala od 7 hodin, procedury od 7,15. Proto jsem požádala o procedury později, abych stihla nejprve snídani. Nebo když byla procedura příliš brzy, na snídani jsem šla až po ní. Vždycky to šlo nějak vyřešit.

Nejste malé děcko, nastavte si budíka a ráno šup do toho! Oni tam na Vás čekají, připravují třeba potřebné věci na určitou teplotu a když nepřijdete, je to na nic. Mohli místo Vás vzít někoho jiného. Jenže nevěděli, že ten dotyčný vyspává a čekali zbytečně.

Nemohu Vaše chování hodnotit, procedury jsem zvládla úplnšě všechny. Kdyby nebyly potřeba, tak by mu je nedali. Ale známá za neúčast něco doplácela, něco kolem 2 tisíc. Je škoda, když si toho člověk neváží a zbůhdarma to prošustruje. Jaga.

hodnocení

0x

Teoreticky ano. Prakticky pochybuju. Musel byste někoho vytočit, aby na vás naprášil pojišťovně, že nedodržujete léčebný režim.

mate59
hodnocení

0x
Doplácet ne,ale může se to brát jak porušení léčebného pořádku a můžou vás poslat domů.

minsk
hodnocení

0x

Nařiďte si budík v telefonu.

Nebo při nástupu požádejtej sestru při rozpisu, ať Vám napíše procedury později. Za zkoušku to stojí. Třeba malá čokoládka?

Pokud nedorazíte, pracovník tam čeká zbytečně, zbytečně se nahřívá voda-bahno a podobně.

patriks
hodnocení

Otazku jsem aktualizoval

hodnocení

0x
Viděla jsem, že si občas někdo něco podepíše sám, ale nemá se to. Obecným klikyhakem.
Podpisy na soupisu si může pojišťovna kontrolovat.

hodnocení

0x
Když to prošvihneš stav se tam a zeptej se jestli by neměli čas tě vzít ještě navíc mimo plán a když ne, tak ti to aspoň podepíšou. Problém bývá jen o víkendu když se člověk z lázní vypaří a nic jim neřekne. To je lepší jim v pátek brnknout aby s tebou nepočítali s nečekali na tebe, protože jinak když jim chybí na seznamu čárka musí tam čekat do zavíračky jestli náhodou neprijdeš.

hodnocení

0x
U nás se to stávalo těm, co dlouho do noci "chlastali"...tak pak měli ráno problém...

id
hodnocení

0x

Při ukončení pobytu jdete znovu za lékařem, který vás přijímal do lázní. Tomu jsem odevzdávala "docházkový list" který řádně kontroloval. Co mu řeknete? Píšete, že párkrát se vám to stalo, hmm, jednou se snad dá vymluvit na zaspání, co zbytek?

Já potřebovala jednou nejít na proceduru. Ráno jsem tam zašla a poprosila o razítko, že v poledne budu mít návštěvu. Paní mi dopředu razítko nechtěla dát, že mám přijít před zavíračkou. Chápu, kdyby mě přejelo auto, těžko mohu být na proceduře. Dostala jsem razítlo a paní velkou čokoládu. To vás nenapadlo takto to udělat?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]