Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poslala jsem nevhodný mail kolegovi

Od: kopretina92 odpovědí: 30 změna:

Ahoj. O víkendu jsem pila víno a napsala kolegovi do pracovního mailu, že se mi líbí, i když je plešatý a nemohu ho dostat hlavy. Také, že normálně bych nebyla tak odvážná a upřímná, ale něco jsem popila.. Snad jsem ho tím plešatěním nějak neurazila...Nevím, co mě to napadlo tohle napsat, nemluvě o tom plešatění.. V pondělí se uvidíme a budeme spolu muset mluvit o práci.. Maily prý moc nečte, ale pokud si ho přečte nebo už přečetl, tak doufám, že to nějak přejde nebo aspoň vezme s humorem.. Nerada bych, aby se pokazil celkem fajn vztah, který dosud byl mezi námi.. Bude asi lepší dělat jakoby nic, protože sem to nepsala úplně za střízliva? Případně pokud by byl naštvaný, tak se mu omluvit a vysvetlil, že jsem to tak nemyslela, ale alkohol udělal své?

Díky

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

12x

Napište mu něco takového:

Sorry za ten mailik psaný pod vlivem vínka. Chtěla jsem být vtipná, ale byla jsem netaktní. Teď mne to mrzí. Ráda bych to vzala zpět, ale už to nejde. Ber to prosím s rezervou. Nechci si naštvat fajn kolegu a kamaráda. K.

kami123
hodnocení

6x

Neboj, naštvaný nebude.

Pokud to chceš urovnat, tak se s ním vyspi a bude to ok.

Jinak nad tím bude přemýšlet možná víc než ty a budete se zbytečně oba trápit nad tím, co vyřčené nebylo.

ellen*
15.11.21 12:00

*smich2**smich*

smode*
hodnocení

4x
Ahoj. Ono jde dost o to co si od toho slibuješ - nic? Vztah? Osobně bych mu ale na Tvém místě teď nic dalšího nepsal. Pokud je normální vadit mu to nebude. Pánové si na řečičky moc nepotrpí a na rozmazávání hotového už vůbec ne. Nenapsala jsi nic extra špatného. Navíc on to může vidět zcela jinak než Ty nyní - třeba skutečně jako kompliment. Také z tohoto plyne zásadní ponaučení: nikdy nepřispívám do diskuzí na internetu pod vlivem. To je zásada.

hodnocení

4x

Být na místě kolegy, Vaše jednání by se mě asi dotklo. Nedělala bych z toho žádný kravál, ale uvnitř by mi bylo všelijak. A asi bych Vás v duchu poctila slovem "nána." Nechápu, proč by Váš nepěkný mail měl vzít s humorem. Nebo si vážně myslíte, že Vy někoho v opilosti jen tak znectíte a on Vás za to bude ještě bavit?

Jak by se Vám líbilo, kdyby se on někde zpumprlíkoval a pak Vám poslal mail, třeba, že jste tlustá, nebo nosatá, nebo křivonohá? A že by si na Vás něco najít mohl, o tom nepochybujte. Nikdo z nás není krasavice na 100 %. Tohle se opravdu nedělá.

Nerozmazávejte to, nemluvte o tom. Čím víc domluv, tím víc pomluv. Myslím, že ani on o tom mluvit nebude. Jen si o Vás pomyslí své. A chovejte se normálně, slušně. Být Vámi, přestala bych s nasáváním a dala si raději šípkový čaj. Sama vidíte, že z toho občas bývají nepěkné závěry. Jaga.

tabletka*

Tak zas bych to tak nedramatizovala. Kolegovi napíše "promiň, tohle jsem neměla posílat, už to neudělám" a basta. Snad to není takový suchoprd.

Jenže vy nejste na místě toho kolegy. Chlapi (řekl bych že většina) nejsou tak cimprlich. Co je na tom nepěkného? Kdyby napsala, že i když má dlouhé vlasy, tak se jí líbí, tak by to bylo v pořádku, že? A přitom je to jen opačný popis téhož.

Mimochodem, když chlapovi ženská napíše, že se jí líbí, tak mu to většinou tak pohoní ego, že přehlídne i nějakou tu narážku.

...

Nedělejte z toho drámo na tři dějství. Ještě tazatelku skoro obvinit, že je alkoholik... *alene*

tabletka*

ne že skoro, ale že naprosto. Taly tu poznámku nechápu.

hodnocení

3x

Můj názor je že takové věci by se měli řešit z očí do očí. Prostě za ním dojít a říct. Hele Pepo, promiň co jsem napsala,měla jsem upito,ale nic na tom nemění že si fajn chlap a že se mi líbíš,prostě se mi muži bez vlasů moc líbí... zvu tě na dvojku jako omluvu...uvidíte jak se k tomu postaví a pokud je OK tak se tomu zasměje a na na dvojku pozve on vás.

hodnocení

1x

Pokud je normální, tak se nadtím mejlem pousměje a pokud vás vnímá jako sympatandu, do které by šel, tak jste mu nasadila pěkného brouka do hlavy a ted bude na vás a tu situaci často myslet. Tak přeju at se to nijak nepokazí, at tak či tak.

kopretina92
Tak nevím, jestli ten mail vůbec četl. Usmíval se bavil se jako normálně.

Možná si ho ještě nepřečetl.. a možná jo a dělá jakože nic. Ale tak to by možná trošku šlo poznat, jestli se k vám chová malinko jinak? Nebo chvíli počkat jestli si to ještě nepřečte a pak se hecnout a říct mu to osobně.

riva
hodnocení

0x

Čím víc se v ho.ně vrtá, tím víc smrdí.

Proto není potřeba nic vysvětlovat, v práci se uvidí.

ltz
hodnocení

0x
Jestli si to přečetl, tak ten asi koukal. Jako, že by to do vás neřekl a s tou pleskou jste tomu ještě dala korunu. Mozna, že bude dělat jako že se nic nestalo, ale vnitřně na vás změní svůj nazor a nebo toho využije a nabídne vám hezký večer. To podle toho, jestli je to nějaký takový, co má rád ženy. Ale omluva od vás by byla vhodná.

hodnocení

0x

Ak by to bolo opacne, tak chudak chlap uz vysvetluje obtazovanie na HR ...

tomaso
hodnocení

0x
S velkou pravděpodobností používají outlook, tak bych dal normálně recall Message.

minsk
hodnocení

0x

Možná jste si ani neuvědomila, že plešatý - holohlavý - méně vlasů je muž sexy.

Dělal se průzkum a mnoho žen tato úprava hlavy přitahuje.

Holá hlava připomíná penis a je tedy takový muž podvědomě sexuálně přitažlivý.

Mohu to potvrdit, také se mě to líbí.

Jinak asi nebudete znát vtip z minulého století? 1. polovina zní:

Víte, proč nesmí Karel Hála nosit růžový rolák?

Odpověď si domyslíte.

--------------

To je prostě lidovka. A nejsou potřeba žádné výzkumy.

--------------

Pokud na to najedete nějak řeč, tak se ubírejte tímto směrem. Nemyslím, že chlapi budou až tolik citliví. Ale .. všechno je možné. Uvidíte alespoň, jakou má povahu, jak se k tomu postaví. Používejte potom jemnější slovo.

Izer by se z toho nepo...to ...

ellen*

Holá hlava připomíná penis a je tedy takový muž podvědomě sexuálně přitažlivý.
Tak teď jste to zabila *smich*

hodnocení

0x

Už bych to neřešila. On to přešel, přejděte to také. Víte, co se říká: "Čím víc se do hovna rýpá, tím víc smrdí." Nechte už to být.

hodnocení

0x

Zdravím. Pokud se na Vás usmívá a o ničem se nezmínil, nerozpitvávejte to. Možná si to i přečetl, Váš zájem ho třeba potěšil a neurazilo ho to. Pokud by se o tom třeba sám zmínil později, tak si to s nim slušně vysvětlíte. Alkohol bourá zábrany a ve víně je holt pravda. :)

ellen*
hodnocení

0x

Já si taky myslím, že ho to spíš potěšilo, polichotilo mu, že se mu líbíte - A TO I PŘES TU PLEŠ ! (Dneska už pleš není nic tak dramatického, spousta kluků co mají vlasy se i na pleš vyholují. Je to moderní.) Pokud jde o normálního, zdravě sebevědomého chlapa, třeba s Vámi začne flirtovat. Pokud to bude ovšem zamindrákovaný jedinec, který je zničený z toho, že je plešatý, tak to žádné veselo asi nečekejte :(

Ale každopádně, stanou se horší věci a za pár let budete na tenhle exces vzpomínat s řehotem.

kopretina92
On minule v práci totiž nějak vtipkoval o té plesi, tak jsi nejsem moc jistá, ze je s tím takto spokojený.. Přeci jen to není dobrovolně,ze ale ridnou mu vlasy. Omluvila jsem se mu mailem, tak snad jsem udělala dobře. Už takto mi bylo pěkně trapné až s ním budu muset mluvit.. Nakonec byl v pohodě, pokud to četl tedy.
kopretina92
Právě že nejsem na tento typ mužů..driv by mě ani nenapadlo, že bych někdy měla zájem. zjistila jsem, že je fajn chlap..asi mi zřejmě začaly říkat biologické hodiny nebo možná je to tím, že jsem ho vice poznala..dříve jsme se jen zdravili, protože nás kvůli práci nic nespojovalo..
kopretina92
Bohužel nějak sebevědomý moc mi nepřipadá, ale kolegyně ho mají rady, protože vždy pomůže, pořadí. Nevím, že by někdy v poslední době někoho měl, nějakou známost. Je mu po čtyřicítce a bydlí sám.
ellen*

Jo, ta omluva je v pořádku a dál to nechte být. Nějak se to vyvine.

Jen malé upozornění..někdy mejly nemusí chodit od každého. Třeba já to tak mám, že z většiny eshopů apod mi mejly chodí v pořádku a z jiných zase vůbec..třeba ani z práce mi od nikoho nic nedojde. Kde je chyba to nevím, řešilo se to už několikrát a na nic se nepřišlo.

Takže jestli mu vůbec něco došlo a on chudák o ničem neví a takhle třeba ztratil nevědomky někoho, s kým mu mohlo být dobře, aniž by něco tušil. Zkuste ho aspon někam pozvat..na procházku, kávu apod a uvidí se.

kopretina92
Teď mi odepsal, že mail nečetl.. Že ho to pobavilo a děkuje za milou zprávu. Tak aspoň že se neurazil.

super..aspon že tak. Ted je případně na tahu on, jestli bude mít zájem.

kopretina92
hodnocení

stejně myslím, že nebude mít zájem už jen kvuli tomu, že spolu děláme a kolegyně by z toho měly akorát legraci, protože to je pěkná drbárna.. a také je o hodně starší.. a vlastně vůbec je otázka proč je skoro ve 45 pořád sám, i kolegové o tom už mluvili na srazu, něco v tom asi bude.. možná je i gay nebo jiný problém.

minsk
hodnocení

0x

Poznávejte se. Pokud byste to myslela vážně, tak abyste už potom necouvla. Jak to bývá - co je v domě, není pro mě. ,,Po,, případném vztahu je na pracovišti dost dusno a jeden povětšinou neunese a odchází. Také kolegové mohou mít nepříjemné narážky. Radím hodně velkou opatrnost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]