Dobrý den, udělala jsem na eshopu www.mikesport.cz objednávku. Přišly mi pokyny k platbě a já se v tom čísle účtu vůbec nevyznám. Neporadil by mi někdo prosím? Vypadá to, že ten e-shop má nějaký Polák. Mike SPORT Michał Śliwa, Korczynowa 11, Libertów, 30-444 Kraków / Polsko FIO BANKA CZ6320100000002902020317 Platba pouze v CZK Název převodu: OL115571/11/2021 Děkuji za pomoc
V bankovnictví to dáte ne jako domácí platbu, ale do EU/zahraničí. To číslo s CZ na začátku je IBAN, který tam následně vyplníte (obdoba čísla účtu). Druhá možnost, vzhledem k tomu že je to český účet, je převést si to na normální číslo účtu banky.cz/...
A co tě zaujímá komu ten eshop patří? Máš tam české číslo účtu pro platbu v českých korunách takže tě to nic navíc než převod tetičce do Kotěhůlek stát nebude. Jen si najdi reference toho eshopu jestli s ním lidi nemají problémy a pak si vyber způsob platby jaký ti vyhovuje.
Děkuji vám moc za vysvětlení, pošlu to nejspíš tak jak jste mi to pomohli převést. Když bych to chtěla poslat jako přes ten IBAN, nevíte kde bych to v internetovém bankovnictví u poštovní spořitelny - ČSOB našla? A stálo by to nějaký poplatek? To už se ptám ze zvědavosti. Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.