Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zaplatit objednávku eshopu z PL

Od: zarunka odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
udělala jsem na eshopu www.mikesport.cz objednávku.
Přišly mi pokyny k platbě a já se v tom čísle účtu vůbec nevyznám.
Neporadil by mi někdo prosím?
Vypadá to, že ten e-shop má nějaký Polák.
Mike SPORT Michał Śliwa, Korczynowa 11, Libertów, 30-444 Kraków / Polsko
FIO BANKA CZ6320100000002902020317
Platba pouze v CZK
Název převodu: OL115571/11/2021
Děkuji za pomoc

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
V bankovnictví to dáte ne jako domácí platbu, ale do EU/zahraničí.
To číslo s CZ na začátku je IBAN, který tam následně vyplníte (obdoba čísla účtu).
Druhá možnost, vzhledem k tomu že je to český účet, je převést si to na normální číslo účtu
banky.cz/...

hodnocení

2x
A co tě zaujímá komu ten eshop patří? Máš tam české číslo účtu pro platbu v českých korunách takže tě to nic navíc než převod tetičce do Kotěhůlek stát nebude. Jen si najdi reference toho eshopu jestli s ním lidi nemají problémy a pak si vyber způsob platby jaký ti vyhovuje.

kami123
hodnocení

2x

Pošli to na

2902020317 / 2010

OL115571/11/2021 dej jako zprávu pro příjemce

Nebo to přes ten EBAN proveď jako SEPA platbu

Pokud nemáš el bankiovnictví, tak budeš muset do banky, tam ti s tím rovnou poradí.

zarunka
hodnocení

Dobrý večer,
opravdu je ten účet správně převeden a je možné takto poslat obyčejnou platbu převodem a dojde?
Děkuji moc
sparcoo*
Ano takto je to správně
2902020317/2010
kami123
14.11.21 18:25
zarunka
hodnocení

Děkuji vám moc za vysvětlení, pošlu to nejspíš tak jak jste mi to pomohli převést.
Když bych to chtěla poslat jako přes ten IBAN, nevíte kde bych to v internetovém bankovnictví u poštovní spořitelny - ČSOB našla? A stálo by to nějaký poplatek?
To už se ptám ze zvědavosti.
Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]