Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepší spánek

Od: milos* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den. Mám problémy se spánkem delší dobu. Jaké máte zkušenosti s tabletami Dreamly přírodní produkt. Jsou k dostání v lékárně atd? Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

runner*
hodnocení

1x
Hodně záleží, co je příčinou vaší nespavosti, jak dlouho už to trvá a taky co vlastně znamená, že nemůžete spát. Probdite celou nic, nebo jen déle usínate?
Pro menší obtíže může pomoci dodržovat spankovou hygienu. Pokud vám ale nespavost ovlivňuje život, nemůžete normálně žít, pracovat, je dobre to řešit s lékařem. Já jsem měl obtíže silné a dlouhodobé a nic dostupného z lékárny tehdy nepomohlo.

hodnocení

0x
Čaj teekanne spánek a nervy mám odzkouseny. Můžu doporučit.
Guajacuran je volně prodejny svalový relaxant na tuhá záda apod. a používá se taky na spaní. Koupíte v lékárně.

hodnocení

0x

Kapky z kozlíku lékařského a kapky z levandule, koupíte v Zelené lékárně nebo v Makrovegetu.

hodnocení

0x
Mám velmi dobrou zkušenost s Meletoninem, který je volně dostupný v 30 a 100 kusovém balení. Stačí půlka tablety, což je asi za padesátník. Není to návykové.
Lepší spánek

liska5
hodnocení

0x

To je reklama? Tak to totiž vypadá.

Když mne taková věc zajímá, zadám do vyhledávače a hned se ukáže, která lékárna je má a za kolik.

I Melatonin jsem si tak našla, jenže na mne nefunguje.Vybrala jsem celé balení a nic. Asi ho mám v těle dost. Stačí mi večer hořčík zapít spacím čajem, v němž je kozlík, meduňka, ap.

hodnocení

0x
Osobně doporučuji melatonin a nebo poté persen forte. Dále mi pomáhá nepit kávu či jiné kofeinove nápoje (tedy i některé caje) od 5 hodin odpoledne/večer. Pomaha také procházka na čerstvém vzduchu (teď je příjemný chladný vzduch a ten dost pomaha) a také třeba zvuky moře, šumění atd. :)

hodnocení

0x
Měl jsem hodně problémy se spánkem a pomohlo mi , když jsem každý den v 17:00 pil čaj z jednoho sáčku třezalky a jednoho sáčku meduňky , do jednoho hrnku . Potom jsem si ve 21:00 lehl , dal mobil na nabíječku a zapl tam relaxační muziku , která jela až do rána . Doporučuji , tato píseň si snad poradí i s úplným insomniakem ;) .

youtu.be/...

hodnocení

0x

Nedávno jsem dostala mail s radou na zkvalitnění spánku. Každý večer před spaním si dopřát lžičku medu. Med obsahuje spoustu zdraví prospěšných látek, mimo jiné je vhodný i při poruchách spánku. Neumím to sem z mailu vložit a na opisování je to moc dlouhé. Třeba to někde najdete sám.

Jen by neměl být člověk diabetik a tlustý, to potom není vhodné. Med navíc i chutná. Je to pořád lepší, než polykat chemii - léky. Jaga.

max*
Lzicka medu by nemela byt problem ani pro diabetika. Krom mineralu a enzymu, sice obsahuje cukry, ale ty se odbouravaji v delsim casovem horizontu. Ti uz by nemohl ani jablko.
Jinak zarucena vec na spanek, mel jsem kazetu s nemcinou, asi to bylo ponekud zpomaleneji namluveno, zaruceny spanek do 5 minut. Hehe
Proste nikdy jsem tu kazetu neslysel celou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]