Nejste přihlášen/a.
Mam na poste dopis ale bohuel mi nevyhovuje jejich oteviraci doba kryje se mi totiz s praci ale mam tam doporuceny dopis ktery je potreba prevzit jde to nejak udelat aby ho mohla prevzit moje matka? Treba napsat nejakou plnou moc nebo neco podobneho...
ano (jen by mě zajímalo jak se pošta dozví o tom, že kdo průkaz nechal vystavit již zemřel neb
Jeho platnost zaniká:
Jelikož jsem invalida, sice stále doma ale bohužel nerychle se pohybuji a tak na zvonění reaguji pozdě a tento problém jsem řešila, pomůže vám jedině zaplatit si průkaz příjemce nebo zavolat na poštu a nechat si dopis doručit v dobu kdy vám to vyhovuje-pozor po pracovní době je to draze zpoplatněno.Pošta nevydá ani dobírku a to řeším tak, že objednávám na manžela nebo dceru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.