Premyslim, jak svou myslenku, dotaz, zkusenost podat. V minulosti jsem poznala par "virtualnich" kamaradu (diky Strong DC, Zion..) Chat, srandicky a 1x-2x rocne nejaka slezina. Podotykam, ze jsme se seznamili ve veku "-nact" a ted uz jsme vsichni "-cet". Pratelstvi, i kdyz virtualni, delsi nez 15 let. Ted uz se nase cesty rozdelily.. (u jednoho zarliva manzelka; dalsi se rozvadi; u nejstarsiho 2.miza aj..) Uz to neni proste ono. Samozrejme chapu, ze kazdy z nas se vyviji a posouva zivotem dal. Nemam problem se v realu seznamovat. Kamaradu a znamych mam habakuk.. Ale chybi mi nejaka ta "virtualni banda" s kterou se nemusim nutne videt kazdy den, ale pritom si s nimi rada skoro denne pisi aj. Pritom sranda na urovni a v beznem zivote uplne obycejni lidi. Zkousela jsem hledat na netu, nekam se "pichnout" do nejake skupinky. Ale priznam se, ze jsem se zklamala. Klidne at je to zenac, co si chce jen obcas napsat o beznych vecech, zivote... Nebo holcena, co je v realu introvertka a prece by jen si s nekym rada obcas napsala. Ale prozatimni zkusenost - prasarny, pozvani na swingers akci; pak nabidka byt milenkou (tata od 2 deti :-/ )... Inzeraty vylozene zkouset nechci. Mate treba nejakou radu, kde se "virtualne" zapojit do nejake rozumne smyslejici skupinky? Vekove 25+..? A ano, Strong jsem oprasila a huby jeste funguji. Jen uz to neni takove, jake to byvalo. Hezky vecer M.
Zkus třeba nějakou online hru, kde je možnost hrát v klanech..., zájmová fóra...
Hledat nuceně kamarády je ale takové divné.
medox*
Ahoj, souhlasim - nucene je to spatne Prave v takovy nejaky "vyvoj" (seznameni) pres nejaky zajem, diskuse jsem doufala. Zkousela jsem "keška-partu", ale nebylo to ono. Vyzadovali moc kontaktu na to neni pracovne moc prostoru.
medox*
@kami123 "prsa velka, zadek maly.." (Homer hlaska, kdyz lichoti Marge, lol) Aspon myslim, ze to tak bylo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.