Nejste přihlášen/a.
Ahoj zajima me kolik clovek musi vazit aby nebyl prace schopny a bral duchod? Nebo co berou tlusti lide podporu? nebo snad nic?
Já bych vám dala podporu. Dlouhý bič a krátký dvorek. ![]()
Abdule, já mám pocit že od půl tuny. ![]()
A proč ne? Dělala jsem brigádu v pivovaru, kde jsem seděla u pásu. Přede mnou projížděly naplněné lahve s pivem a já koukala jestli v nich není nějaký binčes.
Teď, pracuji v kanceláři a brzo z toho asi přiberu, protože sedím a sedím.
Proto jsem si neodpustila jedovatou poznámku. Nezáleží na váze, ale na nemocech, které tu váhu mohou doprovázet.
Mám příbuznou, která má plný invalidní důchod. Váží 135kg. Má astma, něco s játry, se srdcem a já nevím co, ale co jí pamatuju, tak do postele chodí s tácem jídla a kouří jak fabrika. Proto ten výpad. ![]()
Tak já neví podle mne být tlustý není nemoc jako taková, nemoc může být za tím - nějaká porucha hormonální rovnováhy, například. Takže taková diagnoza by mohla být základem pro invaldní důchod, snad. Ale to si jen tak myslím.
Zdar - přes žrádlo se do ID nedostaneš - jedině přes nemoci a po roční PN...přezkoumání zdrav. stavu a pak posuzení zda ID ano či ne...a při dnešních poměrech spíše ne - protože s novou vládou už nebude ani starobní, mladší ročníky do mají do smrti a tím se ušetří protože se nebudou muset vyplácet star. důchody a bude víc peněz na státní zakázky z kterých je provize pro vládnoucí strany a provize pro protlačovače - pardon lobisty
Posuzování invalidity se děje podle tabulek, zjednodušeně se dá říci, že nemoci a postižení jsou v tabulkách ohodnoceny počtem bodů. Podle toho, co do podkladů k posouzení uvede ošetřující lékař a jak to posudkář prošetří, se přidělí body a rozhodne se o přiznání důchodu. Kilogramy tělesné váhy v tabulkách nejsou a rozhodně se invalidní důchod podle váhy nedává
.
Pro nárok na podporu od ÚP musí být splněny určité podmínky, ale kila to taky nejsou.
Nám tady hlavně není jasné "jádro pudla", mám takový pocit. ![]()
Buď se tazatel sám vlastní vinou dostal na svých 180kg a jelikož nedosáhl kýženého ID, tak se ptá, jak moc ještě musí přibrat.
Nebo za svých 180kg tazatel nemůže, má nějakou nemoc a tak se ptá, kdy konečně lékař uzná, že je opravdu nemocný a doporučí jej na ID. ![]()
Ani náhodou nemám 180 kg ,ale ptal jsem se teoreticky.A ted jestli můžete poradit chci zhubnout mám 1 - - kg ,a kolik je max kalorii na 1 den? 1500 -2000 kj? takže kolik kalorií má černá houska? jablko? rajče?
Páni podle toho odkazu bych měl mít příjem kj 13246 denně není to moc?
doplněno 02.07.10 12:56:kalorií
Pletete si dvě energetické jednotky, kcal (kilokalorie) a kJ (kilojouly), 1kcal má 4,2 kJ, navíc se zkráceně říká kalorie a jouly (džauly), což plete taky... takže
mrkněte na kalkulačku a pozor, v jakých jednotkách je energie uváděná.
Inzinyrko, moc děkuji za doplnění. Já bych nedokázala už odpovědět, protože tyhle věci jdou úplně mimo mě.
Já když chci zhubnout tak zhubnu. ![]()
No...šťastlivka...
Musím se hlídat. Takže jak mám o cca 2 kila přes mojí váhu, tak si nedám ani zmrzku. Ono to tak horký se mnou není, taky si nemůžu dát každý den sladkost.
A to mě ještě čeká přechod přes čtyřicítku, ten prý je nejhorší. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.