Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žádné vyvrcholení

Od: miro9 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. Při souloži mám po celou dobu dobrou erekci ale již delší dobu nemužu mám problém s ejakulací. Měl jsem nemoci srdeční arytmii plícní embolii a epileptický záchvat na vše beru již delší dobu léky a taky warfarin v tabletě. Odběry krve co mne posla doktorka k ruzným zdravotním problémum mám v pořádku. Ale již delší dobu mám problém se spánkem kdy se převaluji na posteli a nemužu spát v pořádku. Mužete mi poradit jak zlepšit problém co mi chybí ve stravě případně jestli máte taky podobný problém atd. Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Polékove. Nežádoucí účinek léků.
Můžete se zkusit poradit se sexuologem, poresit léky atd.

hodnocení

0x

Zvyknout si

tomaso
hodnocení

0x
Nejste očkovaný?
miro8
hodnocení

Ano jsem očkovaný dvakrát na covid.

Bože můj... *alene* a že těch dalších pár miliard očkovaných lidí problémy nemá... zvláštní, že?

hodnocení

0x

Konzultujte s obvodnym lekaram, kardiologom a urologom, lieky ake beriete, zrejme jeden z nich alebo kombinacia toto sposobuju. Zname su tym antidepresiva, sice stoji ako vzdy, ale urobit sa, to ani nahodou.

Antiepileptika mají podobný účinek. Tlumí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]