Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepravní služba WE-DO zkušenosti

Od: vendulkina odpovědí: 7 změna:

Zdravím. Stalo se Vám někdy že od této společnosti We-Do Vám nebyli zásilky doručeny a nebo jste v poslední době s nimi měli i jiné problémy? Nechala jsem si od nich asi 3x přivezt objednané zboží (třikrát tohoto dopravce vybral e-shop, ne já) a pokaždé skoro ten samý postup. Přijde od nich smska, ale až za jakou dobu že mi balíček vezou, pak čekám doma jako blbec a nikdo se v ten den už neozve a ani nikdo nepřijede. Když se chcete dovolat řidičovi dodávky, nezvedá Vám telefon, takže máte smůlu. Pak druhý den přijde sms, že z kapacitních důvodů, bla bla bla, prostě takové ty nesmysly a že balíček bude doručen později. Nevědí kdy, prý se ozvou. Ani jednou se mi nestalo že by mi při předání balíčku zavolali, neobtěžují se ani zvednout telefon. A co je ještě horší teď nedávno se mi stalo, že nejenom že od nich nikdo nevolal že mi zásilku vezou ale ani nepředávají standartním způsobem, ale rovnou mi jí hodili za plot a odjeli. *zed* Ne aby to alespoň položilli, včera jsem otevřela dveře když jsem šla ven a balík se mi válel na zemi po dvoře asi tři metry od plotu před barákem. Tak už mám jasno, tuhle firmu už rozhodně NE!. Stalo se Vám od nich taky něco podobnýho? Mám dojem, že je snad ani nezajímá co v tom balíku je, prostě Vám to hoděj za plot a odjedou. S takovým chováním jsem se u jiných dopravců zatím nesetkala. *nene*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

1x
Ano, jsou s nimi jenom problemy. Nezvladnuta logistika, vymluvy na covid, ztracene baliky, odkladane dorucovani az o mesic. Pres ne uz nikdy, ani kdyby to bylo zdarma.

inspiring*
hodnocení

1x
Takový postup sem vyřešil jednoduše, řekl jsem eshopu že mi nebyl balík doručen a poslali mi ho jinou službou. U dalšího balíku znovu. Potřetí už bylo předání od jmenované firmy standardním postupem. Vím že to není fér, ale nemůžou si dovolit takhle zacházet se zaplaceným zbožím, když při placením dobírkou postupují standartně. Je to vždy jen o lidech, dlouhodobě mám nejlepší zkušenosti s ČP.
ok®

a jinak samozřejmě, nej ČP

ok®
hodnocení

0x

U nás sem tam využívám a spokojenost. Nechávám si totiž zasílat na odběrné místo a vyzvednu až se mi to bude hodit,

hodnocení

0x

Asi jak kde. Já jsem s nima naprosto spokojená. Dokonce mi vždy položí balíček ke vchodu na zahradě, aniž bych ho musela fyzicky přebírat. K nám jezdí bezvadnej kluk. Všechno je to o lidech.

hodnocení

0x

je to o lidech osobně jsem nikdy neměl problém poslední dobou si kvůli nemoci v rodině nechám všechny baličky doručovat na vydejní místo jediné co je problém ,že pro přesměrovaní baliku musím volat na infolimku ostátní kuryrní služby to umí udělat online

max*
hodnocení

0x
Uprimne se ani moc nedivim. Jednoho pilota od WeDo potkavam, kdyz jedu pozdeji z prace. V 18,30 jeste leti na plny plyn v obytne cvrti s Maxi Sprinterem, neda mi prednost zprava, no nato, ze tam jezdi casto, uz by mohl vedet, jak jsou tam znacky. Hazet to pres plot, to je teda vrchol. Od jedne firmy vim, ze se tim da hodne vydelat, dokonce nabizeji 2.000 korun za sobotni rozvoz, ale nikdo se do toho nehrne, staci jim to v tydnu.
Ono rozvezt 150-200 baliku za smenu, to nebude jen tak.
Volim zasilkovnu, pokud to jde a max. spokojenost. Co nam vozi ostatni prepravci, mame dost stesti na velmi ochotne, vidim na nich, jak jsou stastni, ze maji kde zaparkovat a za minutu odjizdi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]