Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Stalo se Vám někdy že od této společnosti We-Do Vám nebyli zásilky doručeny a nebo jste v poslední době s nimi měli i jiné problémy? Nechala jsem si od nich asi 3x přivezt objednané zboží (třikrát tohoto dopravce vybral e-shop, ne já) a pokaždé skoro ten samý postup. Přijde od nich smska, ale až za jakou dobu že mi balíček vezou, pak čekám doma jako blbec a nikdo se v ten den už neozve a ani nikdo nepřijede. Když se chcete dovolat řidičovi dodávky, nezvedá Vám telefon, takže máte smůlu. Pak druhý den přijde sms, že z kapacitních důvodů, bla bla bla, prostě takové ty nesmysly a že balíček bude doručen později. Nevědí kdy, prý se ozvou. Ani jednou se mi nestalo že by mi při předání balíčku zavolali, neobtěžují se ani zvednout telefon. A co je ještě horší teď nedávno se mi stalo, že nejenom že od nich nikdo nevolal že mi zásilku vezou ale ani nepředávají standartním způsobem, ale rovnou mi jí hodili za plot a odjeli. Ne aby to alespoň položilli, včera jsem otevřela dveře když jsem šla ven a balík se mi válel na zemi po dvoře asi tři metry od plotu před barákem. Tak už mám jasno, tuhle firmu už rozhodně NE!. Stalo se Vám od nich taky něco podobnýho? Mám dojem, že je snad ani nezajímá co v tom balíku je, prostě Vám to hoděj za plot a odjedou. S takovým chováním jsem se u jiných dopravců zatím nesetkala.
U nás sem tam využívám a spokojenost. Nechávám si totiž zasílat na odběrné místo a vyzvednu až se mi to bude hodit,
Asi jak kde. Já jsem s nima naprosto spokojená. Dokonce mi vždy položí balíček ke vchodu na zahradě, aniž bych ho musela fyzicky přebírat. K nám jezdí bezvadnej kluk. Všechno je to o lidech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.