Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antigenní samotest

Od: jirkajc® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,prozatím nemám žádnou zkušenost se samotestováním. Na internetu je široký výběr testu. Nejsem si jistý,zda všecny testy jsou uznávané. Píši tam že vysledky jsou pouze informativní. Může někdo paradit jaký test si koupit? Raději bych do nosu,který není třeba vsouvat hluboko. Poprosil bych o celý název,výrobce atd. Nějáký cenově do 40 Kč.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tabletka*
hodnocení

2x

Tyhle testy jsou pro kočku. Za celou dobu povinného testování v práci ani jeden pozitivní, ale zaměstnanci měli postupně kovid kromě dvou všichni. Syn velmi nedávno, během tří dnů tři testy, dva antigenní (z toho jeden v laborce) negativní, třetí PCR pozitivní. A to měl příznaky kovidu už při tom prvním (dělal si ho jen večer ze zvědavosti). Takže za mne, kupte si raději za čtyřicet korun citrony.

Manželka 3 samotesty z lékárny. Rizikový kontakt + příznaky. Jeden negativní, druhý den další negativní, třetí den PCR test v nemocnici pozitivní. Za 4 dny, v průběhu nemoci, pro zajímavost další samotest, opět negativní.

hodnocení

1x

Test za 40Kč :-D To si pro něho budeš muset zajet do Číny.

Zajdi si do nejbližší lékárny a zeptej se jaké mají testy podle způsobu odběru vzorku a kolik který stojí. Možná budou mít nějaký test v drogerii nebo samoobsluze. To záleží na obchodníkovi.

Uznávaný test není žádný, který si provádíš sám. Všechny samotesty jsou pouze pro tvoji informaci.

Když chceš uznávaný test, tak musíš na odběrové místo a nechat si odebrat vzorek od zdravotníků a oni také provedou vyhodnocení testu.

pb®
hodnocení

0x

Kupte cokoliv, stejně je to jen pro vás, samotest vám nikde neuznají. Zkušenost z pondělka, synovi vyšel samotest ve škole pozitivní. Fakt ta druhá čárka byla ale echt zřetelná. Už jsem se radovala, že konečně mám někoho pozitivního v okolí a že mám konečně jako antivaxer šanci na pozitivní PCR test a půl roku života bez vládní buzerace. A ten syčák byl nakonec PCR negativní.

Levně vychází tyhle testy, ale za 40Kč to není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]