Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny, mám následující dotaz: je tu někdo, kdo má registraci ke stránkám www.pomocvpravu.cz? Nelze se zaregistrovat a potřebuji právní radu. Platím si advokáta, ale prakticky stejně vše dělám sama a jemu ještě radím. Co udělal, bylo k ničemu a na těchto stránkách jsou velmi dobré a odborné rady, ale nelze se tam zaregistrovat. Chtěla bych tedy poprosit někoho, kdo registraci má, zda by tam vložil dotaz. Nebo pokud někdo má osobní zkušenost s předběžným opatřením. Jedná se o vymáhání dluhu, kdy firma nechce vrátit mé peníze, i když na vše jsou doklady. Oni také nepopírají, že by dlužili, ale nechtěji zaplatit. A já jim potřebuju nějak zamezit s nakládáním majetku nebo nařídit, aby peníze složili na účet. Firma chce ukončit činnost a pak už si na nich nic nevezmu. Činnost soudu je velmi pomalá, řekla bych skoro žádná.
pokud Váš avokát nekoná dle pokynů odeberte mu plnou moc a je to? No a pokud mu radíte tak už nemusíte mít žádného- nikde není psáno, že se nemůžete zastupovat sama...tak jak to popisujete, by nemel být problém zřejmě tam bude nějaké ale...
Máte pravdu, je tam to ale. Jsem už totálně bez peněz, hodně jsem zaplatila soudu a právníkovi a když se budu zastupovat sama, potřebuji radu, ale bez registrace, kterou nelze udělat, se nic nedozvím a na dalšího advokáta nemám.
Jakou radu potřebujete? napište kontrétné otázku sem. Návrh na vydání předběžného opatření je zpoplatněný, takže, pokud jste bez peněz, nebude to pro Vás zřejmě ta pravá cesta.
To já vím, proč se nemůžu zaregistrovat, proto tady žádám o pomoc, zda někdo tu registraci má a je ochoten vložit tam dotaz.
tak to se omlouvám, já jsem si to špatně vysvětlila, myslela jsem, že vkládat dotazy teď nemůže vůbec nikdo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.