Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem nemocná?

Od: elina* odpovědí: 5 změna:

Od včera mám průjem, ode dneška bolest v krku při polknutí (nepoznám, jestli to v krku je zarudlé nebo normální), trochu mě bolí hlava. Moje sestra má stejné příznaky. Jsem očkovaná na koronu, ale byla jsem v kontaktu s nakaženým člověkem. Co by to mohlo být?

Jsem nemocná?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Že by Covid?
Příznaky tomu naznačují.
Ano, je to sice ohraná písnička, ale i když jste očkovaná, neznamená to, že jste plně chráněna.
Zavolejte svému lékaři a popište mu své příznaky tak, jako nám.
Zřejmě bude nutná izolace, vaši sestru nevyjímaje.

hodnocení

8x

Hypochodria? Exhibicionizmus?

Ani lekar odbornik vam diagnozu z fotky na nete nespravi, preco by to mali dokazat laici na poradni?

elina*
hodnocení

Já nevim, co se vam deje v zivote, ale je mi lito, ze asi musite byt tak znudeny, ze nemate nic lepsiho na praci, nez odpovidat na otazky, na ktere odpověď neznate.

výtka
Upozornění od sys milancukrar 10. 11. 2021 15:08:42
elina, mírněte se, peter odpovídá správně.

hodnocení

5x

obratte se na svého lékaře, nikoliv na laickou poradnu.

Ani lékař neléčí dle fotek.

72mona
hodnocení

4x
Ano, jste. Právě jsem vám udělala test a jste pozitivní. Ale na co, to netuším. To víte, laik. M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]