Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké jsou lázně Třeboň?

Od: karlosdos* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, vybíráme lázně pro manželku po operaci bederní páteře , máte někdo zkušenosti?

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Asi dobré.

Mají tam permanentně plno a o cenách se tam vůbec nediskutuje.

V Bertě rekonstrukce (kuchyně, jídelna) před rokem

V Auroře rekonstrukce letos (aqapark) a příští rok se plánuje výstavba nového pavilonu s pokoji, plus kuchyně a jídelna.

Prostředí Třeboně poměrně hezké.

Dobrý den

a nemáte tam známého? Děkuji, máte ode mne ohodnocení.

Pavel

Pár lidí tam znám, ale z jiného hlediska než asi potřebujete Vy.

hodnocení

1x

Asi bych napsal podobné, s tím že na několika rekonstrukcích jsem se osobně podílel-zejména přestavba pavilonu F z administrativní na ubytovaci, pak když se opravoval bazén a ještě jednou.

Jinak přibližně v rovce 2000 jsem tam byl jako pacient-ubytování mimo objekt lázní v hotelu Regent, což by asi nebylo to pravé ořechové po operaci-na procedury -tedy do samotných lázní cca500m a pěšo,včetně stravování-což zase pro mne bylo super,akorát spolubydlící stál za nic,ale zato jsem byl víkendy doma a ve středu po procedurách jsem taky jezdil domů, takže jsem projezdil víc než jsem"probendil" v Třeboni!. Jinak nevím jak hodnotit procedury.Jinak s partou jsem byl 2x v Bertiných, na relaxu (za své!) a jo tam jsem se také podílel na reko -osobně dvě ordinace jsem po opravách vodo, topo,elektro štukoval.

Jinak Bertiny mi připadly jako luxusnější.

hodnocení

0x

Zrovna teď je tam má kolegyně z práce. Moc si to vychvaluje, takže to tam bude asi ok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]