Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup nemovitosti

Od: mikes04 odpovědí: 9 změna:

potřebuji nahlédnout do katastru nemovitostí gruzínské Tbilisi,může mi někdo poradit,jak na to!

předem děkuji m

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tabletka*
hodnocení

2x

Zaujalo mě to, prolezla jsem web a nejspíš bychom se té "rozvojové zemi" divili. Používají blockchein system, našla jsem obchodní rejstřík, ale bohužel jejich písmem, takže díky překladači jsem si to ověřila, ale nemůžu vyzkoušet nějaký subjekt, protože nevím, jak se to píše.

Už jsem se před lety přesvědčila, že ty státy, které nejvíc pohrdavě pokládáme za primitivní jsou v něčem tisíckrát dál než my. Například registry, matriky, digitalizace byla na Ukrajině skvěle funkční v době, kdy tady běhal každý chudák na podatelnu berňáku a ELDP smolil na psacím stroji.

jirib
Vy jste tedy poradila...
Proč mu nedáte odkaz na nějaký úřad,který by s ním komunikoval,když jste tam něco našla..

jirib
hodnocení

0x
Nahlížení on-line do katastru nemovitostí je jen naše specialita...
V Gruzii,to být vůbec nemusí...
jirib
Je to rozvojová země...

mikes04
hodnocení

ale na sránkách v gruzii se s nemovitostmi obchoduje,tak tam nějaký registr fungovat musí.m

kare
V ČR se také obchoduje s auty a do registru se nepodíváte. :)

pteras
hodnocení

0x

Já nevím, ale člověk schopný/ochotný investovat do nemovitosti v zahraničí a musí se ptát na Poradte - to nedopadne dobře.

minsk

nemusí to být kvůli koupi

mikes04
hodnocení

přesně jste to vystihl,není to kvůli koupi.hledám bydliště (adresu) jistého gruzína.pani nahoře našla způsob,ale s tím pracovat neumím.m

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]