Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ikatastr, jak zjistit vlastnika

Od: ojkajtr odpovědí: 10 změna:
Dobry den, jak zjistim na mape, kdo je vlastnikem parcely? Rozkliknu vzdy cislo, ale ukazi se mi o ni jen udaje.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

V horním žlutém pruhu rozklikněte:
Pro zobrazení vlastníka a dalších údajů se přihlaste nebo zadejte kontrolní kód (CAPTCHA)
Opište captchu.

smode*
hodnocení

6x

Dobrý den. Na cuzk.cz v rubrice Poskytování údajů z KN -> Nahlížení do KN -> Vyhledání parcely + zadání katastránlího území a na další stránce parcelního čísla můžete po vyplnění captcha vidět skutečného majitele včetně jeho poštovní adresy.

vlsta2*
hodnocení

5x

bez přihlášení, po zadání kontrolního kodu, by se vám měl zobrazit dole majitel. Jen tedy jméno, nic víc. Ano, po přihlášení tam bude možná více info, nevím.

hodnocení

4x

Není nutné se přihlašovat, ale stačí opsat správně kontrolní kód po kliknutí na "Pro zobrazení vlastníka a dalších údajů se přihlaste nebo zadejte kontrolní kód (CAPTCHA)."

Během tří minut tři stejné rady! *smich* Omlouvám se, ale ty předešlé se mi zobrazily až po odeslání mého příspěvku...

hodnocení

0x

Přihlásit se, jinak to nejde.

Zatím to jinak jde. (Jak píší kolegové)

I když už tu byly tendence to dát jen po přihlášení pomocí eidentity nebo jako placenou službu.

bz*
hodnocení

0x

Záleží co chcete vyhledávat. Pokud to je babiččina zahrádka a hledáte sousedku Máňu, nebo na vás vykoukne SPV.

Protože na nás většinou vykouklo SPV, tak jsme si přístup do katastru pro jistotu zaplatili (Jak píše pan Milan Cukr, pak se jen přihlásíte)

Klik a tisk.

mně jde teda po opsání captcha zobrazit vlastník libovolné parcely

já nic neplatil, podívám se taky na podrobnosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]