Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych se zeptat co dělat když mě okradli na internetu. Pod záminkou dobré koupě jsem poslal zálohu podvodníkovy na účet (už to není přestupek, ale trestný čin). Samozřejmě jsem podal trestní oznámení, ale člověk co to dostal, tak mu bude prý trvat 14 dní než to předá kriminalistovi a stejně to prý ty kriminalisti nechtěj, protože toho mají dost. Zdá se mi to jako úplná blbost, protože kdyby to bylo rychlejší, tak by ho třeba mohli vystopovat podle telefonu, ale teď už stejně sim leží určitě někde v příkopu. Dá se dělat ještě něco jiného? Případně na koho se dá ještě obrátit. Předem děkuju. Prosím nepište komentáře ve smyslu, že jsem to neměl vůbec posílat, to mi už došlo...
jsem poslal zálohu podvodníkovy na účet
Proč by proboha hledali někoho podle čísla nějakého pofidérního mobilu pro účely podvodu, když mají jeho číslo účtu? Tím pádem vědí jméno, příjmení, bydliště, opravdové číslo mobilu, kde dělá, kam chodí na nákup...
Hmm, trochu si protiřečíte. Ale jestli jste poslal zálohu na účet na Kajmanech, pak jste udělal fatální .
Odpověďí jste dostal, přidám ještě dvě.
A / Pane, volal jste do banky (kam jste peníze posílal) a sdělil jim, že se jedná o podvod? Požádal jste o blokaci?
B / Když posíláte peníze na zahraniční účet, prověřte si SWIFT, ono i za světovou LONDON BANK či DEUTSCHE BANK se můžou schovávat účty banky KIKIRIKÍ LTD z Britských panenských ostrovů a s nominee ředitelkou Eržikou Tukabel, bytem: Gypsy settlement, east SK a ručením vlastními akciemi (LTD) = NULA.
Třeba jako dříve u MBlank to 670100 může ledacos napovědět či rovnou znamenat.
Adresu máte, rúško tiež, svaly máte,
ak nemáte, zoberte posilu, a vec vyriešíte hravo.
Na hajzlov treba konať rýchlo a účinne.
Tam kde polícia nevládze, nechce, nemože...
Sú to také jednoduche veci, ale tam sa ešte policajti nedostali.
Západnejšie od nás a od Vás polícii stači: číslo účtu, adresa IP,
a vec hravo vyriešia.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.