Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde nějak ověřit vstupenku z druhé ruky?

Od: marta* odpovědí: 2 změna:
Zdravím,
Ráda bych se zeptala, jestli je nějak možné si ověřit vstupenku na koncert z druhé ruky (inzerce). Bohužel z oficiálních stránek není možnost si ho zakoupit, vyprodáno. Tudíž má otázka, je možné si pravost vstupenky nějak ověřit? Popřípadě nějak zařídit, aby prodejce vstupenku kterou jsem si zakoupila nepřeprodával dále?
Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

inspa*
hodnocení

2x
To podle mě nelze. Sám jsem prodal minulý týden lístky na koncert tento týden. Lisky jsem dostal od distributora mailem, ve kterém byl QR kód v PDF. Lístky jsem vytisknul a předal kupci oproti penězům a zároveň mu preposlal před ním z mobilu ty maily se vstupenkama. Bohužel ale mi musí věřit, ze nejsem podvodník. Naprosto nic nebrání prodat to opakovaně :(

asd1
hodnocení

0x

Ptej se pořadatele, nevíme jestli a jaké tam jsou ochranné prvky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]