Jaký máte názor? Dobrá kamarádka, která se po pár společných chvílích přestane ozývat a nechce se mnou mluvit, chová se naštvaně ale na návrh další společné chvíle aspoň něco odpoví a vypadá že by i zájem měla, ale nikdy si čas neudělá? Lehce jsem ji vyznal lásku. Ale opravdu jen lehce. Do friend zóny mě nehodila, prostě nic. Přestala se ozývat. Co to má znamenat? Na jednu stranu se chová tak, že úplně ztratila zájem a na druhou stranu občas vypadá, že by i zájem měla, ale čas si neudělá?
Není to podivná kamarádka, není to ani kamarádka, je to nic. Není ti, chlapče, trapně takhle se vnucovat? Prostě o tebe nemá zájem, tak to respektuj jako chlap, najdeš, potkáš, jinou.
Když mi někdo lehoučce, ale fakt lehoučce vyzná lásku a já o něj vůbec nestojím, tak se mu prostě raději vyhýbám, abych mu nedávala naději a nepokračoval ve zbytečném snažení.
Nebo Vy byste rád trávil čas s holkou, která Vám naznačí, že o Vás má zájem a přitom se Vám vůbec nelíbí a nepřitahuje Vás? Taky byste raději couval.
Nejste pro ni ten pravý, má vás jako pojistku. Když jí něco nevyjde. V době, kdy nekomunikuje, tak má políčíno a rozehráno na jiném hřišti. A když to nevyjde, ač nerada, tak se vrací, ale není spokojená. A vy si potom děláte nějaké naděje.
Na city a lásku, na sblížení musí být dva. Oba to musí cítit stejně.
Pokud nemáte stoprocentní kladné signály, nemá to cenu.
Někteří lidé mají problém říci něco narovinu, a raději se uchylují k takovému jednání, které u té známé pozorujete. Asi si myslí, že by Vás tím mohla urazit, tak volí raději tuto cestu a doufá, že Vás to přestane bavit. Tak jí přestaňte psát, úplně se odmlčte a čekejte. Jestli je to jinak, tak se sama ozve, protože jí to bude divné a teprve v tom případě se jí můžete Vy zeptat, proč teda nikdy nemá čas, když má o Vás zájem.
Kdyby neměla zájem, proč by to normálně neřekla? Mohli bysme se dál bavit jako normální lidi. Proč se ale chová jako bych neexistoval a něčím jí ublížil? A proč i přesto dává naděje na společné chvíle?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.