Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena elektřiny pro rok 2022

Od: oto000® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den ,chci se zeptat ten kdo měl už vyučtování za elektřinu o kolik KČ budete platit nové zálohy na rok 2022 při spotřebě do 3200kw za rok .

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Mně zdražili kilowatu z 1.57 na 3.10 takže jestli nechci mrznout a nechci se divit při vyúčtování nezbyde než zálohy zvednout na dvojnásobek.
krtek6

kilowata za 1,57? to v které zemi...to je co za tarif...já mám 5let starou smlouvu u innogy a tehda nejlevnější tarif mám furt za 3,60,-

Centropol d45d / pohoda fér. Včetně distribučních poplatků je to teď teda 3.38/3.50 nt/vt

totak: Ano to už je celková cena, tedy distribuce a silová?

Doplnil jsem aktuální cenu.

OK, tak to je taková normální cena. Mám to téměř stejné, také D45d.

Ještě malá omluva.. Přehlédl jsem ty jejich blešky takže je to bez Dph a tím jsme už asi úplně v šedém průměru 4.20/4.10

hodnocení

0x

To přece záleží na tom, jakou máte smlouvu a ceny Vy...a ne někdo jiný.

Pokud máte ceny fixované, budete platit pro rok 2022 zálohy na korunu stejné, jako za rok 2021.

hodnocení

Já mam tarif d02d čez a pořád se nemůžu dopočítat kolik bude vlastně kwh na přiští rok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]