Nejste přihlášen/a.
Je mi 24 let a už jsem měl dost vztahů, nejdelší trval 4roky. Byl jsem skoro rok sám a teď je to měsíc, co jsem s dívkou mých snů. Včera jsme spolu byli venku, bylo nám skvěle a nějak přišlo na téma sex. Řekla mi, že je ještě s žádným nespala. Něco takového jsem u ní vůbec nečekal a dost mě to šokovalo. Šlo vidět, že se za to stydí a tak jsem ji řekl, že na tom nic není a že na to má být hrdá. Dál o tom nechtěla mluvit, doprovodil jsem ji domů. Když jsem přišel, zkoušel jsem jí volat, psát sms, ale bez odpovědi. Dnes se mi celý den neozvala. Nevím jestli jsem něco nepokazil, co mám dělat?
Dejte ji čas - určitě příjde pro oba ta pravá chvíle. Ona vás na to upozornila a to je asi v pořádku. Věřím tomu, že to příjde zcela přirozeně jako další etapa vašeho vztahu. Možná, že nechce nic pokazit ona. Možná, že i vy jste dal příliš najevo údiv, i když doplněný vlídnými slovy. Běžte za ní a popadněte ji do náruče a uvidíte, že to bude v pohodě.
Vidím stejnou reakci - dejte jí čas
Ahoj.. já bych ti taky poradila, abys za ní šel.. Ale těžko soudit proč se neozývá.. Nejlepší by bylo třeba jen napsat textovku, že se ti schůzka líbila a že se těšíš na dalšáí.. stručně a výstižně a pak jen počkat, jestli se ozve. Možná se jen stydí zato, ře na sebe prozradia hodně intimní tajemství.. Přeji hodně štěstí..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.