Nejste přihlášen/a.
Ahoj, tak jsem se dnes dozvedela, ze uz nemam ani kadibudku, ktera byla z pozinkovaneho plechu-vyhodne na kila, a vyrabovanou kulnu. A pozdeji, ze ani strecha kulny neni cela , ale je ji jen pulka-taky pozinkovany plech, takze mohu ocekavat dalsi "navstevu".Zahrada je trochu odlehla, ale na dohled od domu ve vesnici.Muze mi nekdo pradit co delat abych se mohla branit, ale neporusila zakon a nebyla stihana?Diky za odpoved a radu
Pokud máte v kůlně elektriku, tak nějaký elektronický zabezpečení. Ono by to šlo i na baterky, ale byl by problém s jejich neustálou údržbou.
Diky za radu.Uz o tom taky uvazuji.Nasla jsem dokonce i solarni alarm, slunicka je dost.Potrebovala bych aby alarm vysilal zpravy pres SMS , protoze nebydlim v miste kde je zahrada, ale tato zarizeni jsou trosku drazsi. Nejsem si jista jak je to s vypinanim sireny pak, kdyz clovek neni na miste hned.Tak hledam a hledam.
Kdyby se to nevykupovalo,nikdo nic krást nebude.Pan John jako ministr vnitra na to jistě dohlédne, pokud o tom ovšem ví.Možná by stačilo,aby na to dohlédli ti, kteří výkup druhotných surovin povolují.
Myslim, ze pan John bude mit jine starosti.O tomto problemu se vi davno "jen" se nasi zakonodarci nedohodli na reseni.Podle me by stacila poradna evidence tech , kteri do sberen "dodavaji nalezene veci".A potom postihovat majitele sberen.Ti by si to pak pekne rozmysleli od koho a co berou, ale to je jen moje predstava
Babčo bohužel nijak, snad jen dobře pojistit. Chalupa po prarodičích měla stálé návštěvníly-najedli se, vyspali se, pokradli co se dalo na zahradě opalovaly kabely aby zbyl jen kov a obrana žádná a tak se babička na chalupu nastěhovala a koupila si psa. Vypadá to sice divně ona bydlí tam a děda asi 100m dál na naší chalupě. Od té doby se tam nekrade.Nevěřila jsem, že toto se může dít na vesnici kde není ani 1000 obyvatel.
Ten pocit bezmoci znám. No, prodejné materiály nahraďte neprodejnými, tedy lacinými plasty. Co se týká obsahu kůlny, prakticky nemáte šanci žádnou. Jak říkám, je nejlepší nic nemít, to je nejjistější...
Dik, ja vim, ale zdedila jsem to.A prece nebudu jen tak prihlizet.Prece neni mozne, abych ja jako majitel nemela sanci se branit.
Tak do kulny nalozit pasti na chytani medvedu, nebo dat pracovni nacini na 220 voltu nebo to polepit tak aby uz nedosli, popripade plechy za dvere kulny a do nich epoxid nebo nejake svinstvo co lepi a nezaschne...
Nejak sikovne nastrazene hrebiky pred vchodem neuskodi a kdyby neco mohl je tam sypnout kdokoli...
Vsak ono se tu myslim zitra kupa rad sejde, hodne stesti v boji..ale jak bylo receno pokud neci co ukkrast tak se nekrade..
Ona i hloupa klika potrisnena smulo ze stromu je velmi efektivni ...
At se zadari
S pozdravem Adam.
Ja uz si taky myslela, ze tam neni co ukrast, ale "kamaradi" jsou porad vynalezavejsi a sikovnejsi.Diky ,dobre se to cte a konecne uz vim o cem a jak premyslet .
A představte si, že nám začali rozebírat střechu. Co nám?! Sobě! Třípatrový dům se čtyřmi vchody uprostřed jiných domů. Po lávkách pro kominíky. Ty úzké ohnuté, dlouhé plechy, které jsou úplně nahoře střechy. A to lidi (?) kteří v našem domě bydlí! Rozebírají si střechu nad svou hlavou.
Kdo neviděl, neuvěří!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.