Ahoj rádcové. Teď jsi nedělám prdel. Krájel jsem papričky co mne dal kámoš a ... jel jsem se vyčůrat, a teď mne pálí pytlík i kulky. Příšerné pálení. A to jsem se jenom vyčural. Pak jsem si při mytí rukou otřel oči a kua ... Mám oči jak angorák. Pálí Kua všechno. Čím to neutralizovat? Už jsem si lil na něj i mléko, na oči také a pálí to furt jak sviňa.. poraďte prosím, rychle Dik
Papriky obsahují kapsaicin, někdo doporučuje mléko, někdo olej, líh, mýdlo v tomhle pořadí. Každopádně vydržte, přejde to. Jako malá jsem krájela papriky a pamatuju to ukrutné pálení na rukou, soucítím s vámi.
Jo, díky. Vydržel jsem, nic jiného nezbylo. Ono to na rukách bylo ještě ráno. Přetřel jsem si oči a zas pálení. Příště chirurgické rukavice. Jinak to nevidím Diky
kami123
Ty rukavice profíci právě používají.
Pak se dá i zvyknout.
Neutralizovat se to nedá, dá se utlumit pálení tou chladnou sprchou a důkladně vymýt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.