Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potvrzení covid

Od: cov odpovědí: 8 změna:
Jak získat potvrzení o prodělání nemoci covid, když jsem byl týden doma po dobu mírného průběhu (rýma, kašel, teplota a nevolnost, nechuť k jídlu), bez lékaře vyléčen za týden, dá mi doktor nějaké potvrzení po předložení testu?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sirokko
hodnocení

1x

Rýma, kašel, teplota a nevolnost, nechuť k jídlu, vyléčeno bez lékaře za týden doma v posteli. Před dvěma lety by se tomu říkalo nachlazení.

Takže nevím, co chceš za potvrzení. Nějakej pochybnej čínskej test s prošlou expirací na tom nic nezmění.

hodnocení

1x

Nikdo vám žádné potvrzení nedá, protože nikdo neví, jestli jste covid měl. Ani vy to nevíte.

hodnocení

0x

Po předložení jakého testu? Jak víte, že jste měl covid?

Lékař žádné potvrzení nevystavuje. Výsledky testů (pozitivní i negativní) jsou zaznamenány do centrálního registru, tam si je rovněž můžete stáhnout...

pallo
hodnocení

0x
Dobrý den, pokud jste prodęlal Covid, přišla Vám SMS a tu si můżete vytisknout..
cov
hodnocení

Dělal jsem si tehdy doma samotest z lékárny, nikde jsem na testu nebyl. Byl pozitivní a teď už je negativní. Nevím jak to chodí, uznávají se jen registrované testy z testovacího střediska?
pb®
Velká chyba, měl jste zavolat lélaři a nechat se poslat na test, kdyby vyšel pozitivní, mohl jste mít půl roku pokoj, pokud již nejste očkovaný.
sirokko

@pb Kdo si k rýmě volá lékaře, zasloužil by nakopat někam.

pb®
Jestli nepoznáte rozdíl mezi zavolat si k lékaři nebo zavolat si lékaře ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]