Nejste přihlášen/a.
Hm,
mám obdobný problém, nervy, i když dost odlišné příznaky.
Po čtyřech měsících od počátku problému jsem objednán na konci listopadu na operaci lokte. Podle příznaků si trochu myslím, že mám spíš problém s páteří.
U tebe bych to viděl určitě na tu páteř*. Napiš v jaké poloze spíš a zamysli se nad špatnými návyky.
Teď jsem tu zrovna kvůli tomu založil téma ohledně matrací.
Probouzet se s mrtvou rukou je dost děsivé, natož s oběma. U sebe jsem na vážkách.
Důležité je najít dobrého neurologa, asi bych šel rovnou na neurologii do nemocnice. To co jsem s některými doktory zažil je tragedie.
*Akorát ty otoky s tím nesedí, mohlo by to značit nějakou nemoc..
Stejné příznaky jsem měla u karpálních tunelů. Neurolog poslal na nějaké měření s výsledkem "středně těžký".Při výkonu pravil operatér "velmi těžký"
Po operaci okamžitá úleva. Problém jsou čekací doby na vše
Tady máte pár dotazů a odpovědí od lékařů:
Já sama to čas od času mívám od krční páteře, kterou jsem měla zlomenou, do pravé ruky. Taky ji spouštím s potele dolů. Může to být karpální tunel. Akorát ty otoky jsou divné.
Nepíšete, kolik je vám let a jaké máte povolání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.