Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Založení - s.r.o. na výrobu nebezpečných chemikálii

Od: dejvv odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, mám otázku

můžu založit s kamarádem S.R.O. na "výroba nebezpečných chemických látek a nebezpečných chemických směsí a prodej chemických látek a chemických směsí klasifikovaných jako vysoce toxické a toxické" tak že on bude mít vystudovanou chemickou školu nebo mít 6letou praxi, ale já to mít nebudu? a pokud ano tak když ten kamarád odejde z firmy tak budu moct stále pokračovat v činnosti?

děkuji za odpověd

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

bz*
hodnocení

2x

Pokud kamarádovi nebude vadit, že bude zapsán dále i po svém odchodu odpovědný zástupce pro tuto vázanou živnost, může firma v této výše popsané činnosti pokračovat dále.

Jen si dobře ujasněte způsob zastupování za společnost, pak co taky s podílem po smrti jednoho z vás společníků, poměry různých hlasování na Valné hromadě, dále podnímky prodeje jednotlivých podílů,a nakonec pak si ujasněte konec a likvidaci Vašeho společného podnikání. Někdy to rozcházení mmá mnoholetou hořkou pachuť a z mnohaletých přátel se někdy stávají nepřátelé na život a na smrt. Ono na podnikání je jeden málo a dva až moc. Až vyděláte opravdu velké peníze, tak se taky ukážou Vaše vzájemné charaktery, které do té doby spali. A pozor na ženy, je mi to bohužel líto, ale ty rozvrtají a zničí vše, i to co by vás chlapáky NIKDY ani NENAPADLO

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]