Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrzající klouby?

Od: broskev* odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer,při výstupu schodiště mi na pracovišti do druhého patra mi vrže v kolenou,poradte-proč a nějakou výživu pro klouby.Je mi 43let,váha 83kg děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hema*
hodnocení

3x

Já bych to s tím špatným staráním zas tak jednoznačně neviděla. Mně je 25 let, tlustá rozhodně nejsem a tento problém mám taky. Byla jsem s tím u dr. a řekla mi, že to může být špatným tvarem kloubů, a ty zvuky samy o sobě nevadí. Ale zajít s tím k ortopedovi bych asi taky viděla jako nejrozumnější, přece jenom je lepší mít jasno.

ha*

nejlepší by bylo našroubovat maznici a pořádně namazat tlakovou maznicí,co mají v kovomatu.*tuc*

hodnocení

1x

Začalo vrzat poměrně brzo, asi se ke své tělesné schránce nechováte zrovna vzorně...neudaná výška stěžuje zjištění, zda těch 83 kg je moc nebo přiměřeně. Poradí Vám nejlépe jeden odborník, ale ne na této poradně, ale v ordinaci ortopéda...On to totiž studoval, poznává problematiku v praxi u mnoha nemocných, my tady na poradně můžeme jen přenášet naše subjektivní poznatky a názory, jak a co pomáhá na naše problémy. A ty nejsou univerzální a typizované, ani příčiny nejsou jednotné...

Takže nějakého následníka doktora Sovy...

přestěhovat pracoviště na první patro pomůže jen dočasně...

zuzankaa*
hodnocení

0x

A boli ty kolena? Ja bych zkusila nejaky doplnek stravy na posileni kloubu, treba Chondromax, nebo se zkuste poptat v lekarne

hodnocení

0x

Já mám v koleni přímo artrozu. Nějaká výživa ji nevyléčí, ale jako podpůrný prostředek (a jako prevence) může být dobrá. Mně ortopédka doporučila preparát se zázvorem, ARTENAL. Bude i v lékárnách, já ho kupuji za slušnou cenu na internetu přímo od výrobce ( MEDAPREX).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]