Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím jestli cítí to samé co já k ní

Od: fj21 odpovědí: 8 změna:
Zdravím, asi půjdu rovnou k věci, scházím se s jednou holkou která se mi líbí a řekl bych že si s ní i docela dobře rozumím. Venku se chová úžasně, baví se. Mám si s ní co říct. No abych dal nějakej kontext: Rozešla se se svým prvním přítelem se kterým byla 4 roky, Rozešla se s ním před 3 - 4 měsíci.
Oba chodíme na stejnou vysokou školu, tady jsem se s ní taky potkat.
Známé se cca 2 měsíce, a za tu krátkou dobu myslím že jsme se s ní hodně sblížil.
Scházíme se každou středu, neboť jindy se nám to nehodí kvůli škole.
Trávíme spolu sami takhle středy a chodíme spolu do různých kaváren a na procházky atd.. Smějeme se spolu a máme si opravdu co říct a hlavně máme hodně společného. Ona si středy dle jejích slov užívá a těší se na další středy.
Povídáme si spolu i o věcech které člověk jen tak nikomu neřekne.
No a když jsem s ní naposledy byl venku tak to bylo i perfektní kdyby neřekla že nevěří na lásku a že už nikdy nechce mít vztah. Teď nevím jestli se mi tou informací nechtěla něco říct. Nebo se jenom pořád nevyrovnala s rozchodem. Což naprosto chápu že jí to pořád bolí.
Já bych jí hrozně rád řekl co k ní cítím jen se bojím že jsem výčetl špatně situaci nebo že jí víc ublížím, ona je neskutečně společenský typ člověka, zkrátka člověk se kterým se nudit nikdy nebudete. Ona je někdo vedle koho se nebojím být sám sebou. A jak pozoruji tak i ona se nebojí být sama sebou.
Za ten čas co se s ní scházím muselo dojít že se mi líbí. Další problém nastal když vypráví jak jí vadí v jednom kuse na oslavách nabalují ostatní kluci. Kteří nepochopí ne jako odpověď.
Proto se bojím že když jí řeknu co k ní cítím tak se vztah co doposud máme rozpadne.
S ní si píšu řekněme normálně, občas si vyměníme nějaký ten cosplay co já nebo ona děláme.
Posílá sem tam srdíčka a zamilované smajlíky na zprávy ale to nic neznamená podle mě.
Už jsem měl tu možnost seznámit se s její rodinou která ví že se mnou tráví čás.
Proč ale píšu se na zpovědnice a nevěřím se kamarádům?
Problémem je v tom že mám dobré kamarády kteří se mi bojí říct pravdu když pravda bolí.
Proto hledám řadu od někoho nezaujatého a pohled na mojí situaci
Předem děkuji za přečtení a za váš čas
JF

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

S vyznáváním lásky nespěchej! To až budeš mít jistotu, že ona na to čeká. A jak se vyjadřuje, že se jí kluci vnucují, tak Ty se jí nevnucuj. Teď ona o Tvoji absolutní oddanost nestojí. Navíc, kdo je jistej, tak není přitažlivej. Zákon lásky je, že když nám uniká, o to víc budí zájem. Tak měj dál své zájmy, třeba jí o nich piš. Jen nedávej najevo, že celý týden je nanic, jen ta středa Tě drží při životě. Byť by to byla pravda, tak na tuhle myšlenku jsou nejlepší duté vrby. Ani dobré přátele do svých citů nezasvěcuj.

idanova*
hodnocení

1x

Zdravím. Rozchod po 4 letech je zklamání, ale zároveň velká životní zkušenost, bohužel negativní. Musí si vše v sobě vyřešit. Scházíte se spolu 2 měsíce, tedy 8x. Jste ve fázi poznávání. Pokud se ráda schází, na schůzku se těší a upřímně a uvolněně se s vámi baví a směje, probíhá to dobře. Užívá si s vámi volnost. (Tu nejspíš potřebovala, a teď se bojí opět někomu věřit. Proto vám jinými slovy svěřuje, že nechce být hned vmanipulována do další postele). Tedy takto pokračujte, na nic nespěchejte. Lásku jí ještě nevyznávejte. Vyčkejte, čekejte na signály. Zamilovanost je příjemná, nezávazná, veselá a bezstarostná. Láska naopak zavazuje, svazuje, vymezuje, nárokuje. Místo vyznání lásky jí občas řekněte, že je vám s ní dobře. A uvidíte, co ona na to. A příště, že tak dobře, jak vám s nikým nebylo. A co ona na to. Muži jsou lovci a mají pocit, že se iniciativa za každou cenu od nich čeká, a většinou ženu spíš zaskočí. A vůbec si neuvědomují, že to žena si je vyhlédne, pak vzbudí zájem a následně se rozhodne, kým se nechá lovit a kým i ulovit. To žena rozhoduje. Tedy velmi pozorně a citlivě vnímejte signály, a hlavně je dobře rozkódujte. Občas trochu "vystrčte růžky" a uvidíte, zda zrychlit či zpomalit. Zatím jí dopřejte tu bezstarostnou volnost a čistou nezávaznou radost vedle vás. Tak vám přeju, ať vám vztah vyjde a je vám spolu fajn. Ida

liska5

Ido,*palec*

Hlavně, aby se na ni nepověsil. Takoví ti oddaní, co si holku střeží, odpuzují...

idanova*

Liško, přesně. Náruč plná radostné volnosti, kde se nám dobře dýchá, do té se chceme vracet...

dnes
hodnocení

1x

Řekla vám, že nechce vztah a nevěří už na lásku, přesto se s vámi schází už dva měsíce. Není tedy jasné, co vlastě od vás očekává. Také si musí vědomit, že mladý kluk, kterému se líbí holka a která je k němu vstřícná, tak že určitě bude chtít něco víc, ne jenom chodit na procházky jako důchodci. Jestli ale nechce vztah, měla se vyjádřit tedy už dříve v počátku vašich setkání, aby jste věděl na čem skutečně jste. Takto si děláte naději . Pak by jste se rozhodl, jestli vám stačí jen ty procházky, kavárny a tak, ale jinak by jste po ní toužil, rád jí vzal za ruku, políbil atd. - k čemu by vám byla taková holka..Je tedy škoda, že nemáte po dvou měsících moc odvahu říci jí, co k ní cítíte. Jestli se bojíte, že ji tím ztratíte, tak jde o to, jestli to bude fakt velká ztráta. A i kdyby byla zklamána minulým vztahem, stejně se chová zvláštně. Je mladá, společenská, určitě to nebude nějaká chudinka, aby neunesla to, když jí nový kluk řekne, že se mu líbí.

liska5

Viděli se 8x. Je jí sympatický a je jí s ním dobře. Proč by měla definovat, že tohle je vztah? To přece nechce, a já ji chápu. Plno vztahů vznikne postupně přes přátelství. Až někdy pojedou na hory a on jí podá ruku při vystupování, pomůže jí s něčím, zasmějou se stejnému trapasu. To je přiblíží. A ne nějaké sdělení, že teď už jsme ve vztahu..

Fyzicky jej sympaticky nie je, funguje ako kamarat, jej to vyhovuje, lebo on nic neeskaluje.

Uz nie je 18 - 19. storocie, ked sa dvaja stretavali za pritomnosti gardedamy a nasledne oznamili po 2 rokoch zasnubenie.

Prave tieto zeny po rozchode v dlhorocnom vztahu to skusaju dostat z hlavy sexom s prvym prvoplanovo pritazlivym alebo proste len akcnym muzom.

hodnocení

0x

Ste vyborny kamarat a ona bez problemu skoci na vtaka prvemu, ktory sa bude spravat ako muz. Pokojne aj na druhom / tretom rande a bez velkych vykecavaciek. Z akeho dovodu ste sa nepokusili o nejaky fyzicky kontakt?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]