Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praha faktura od Bohemia Energy

Od: kdosi odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, už někdo dostal fakturu za elektřinu v Praze od Bohemia Energy? Už jsem dávno poskytla distributorovi PRE distribuce samoodečet a přesto pořád nemám fakturu. Za elektřinu v jižních Čechách už ji mám dávno.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já to sice nevím, ale neměla přijít faktura od BE? Takže poslat odečet i jim.

tomas13
BE by měla čerpat data od distributora soustavy, což je v Praze PRE.
tomas13
A pokud máte BE online, tak tam k 13.10. mám zapsaný stavy co jsem posilal na CEZ distribuci (jsem Středočeský kraj), ale fakturu ještě nemám vyhotovenou.

111®
hodnocení

0x

elektřinu v Jižních čechách má pod palcem E-ON

brbora
hodnocení

0x
Zdravím,dosud jsem také neobdržela fakturu (vím, že se máme přeplatek) a jsme oblast jižní Čechy.

jenda22
hodnocení

0x
Je vyhodne kazdy mesic zaslat samoodecet, pokud nemate elektromer s automatickym odectem pro distributora(CEZ, EON, Pre). Vyhnete se paksmejdum jako Bohemia Energy. Ta rozesilala lzive faktury a neskutecnymi doplatky a kdo je zaplatil, nedostane nic. Uz druhy mesic cekam na jejich vyuctovani a nereaguji. Nastesti jsem mel mesicni, tak jsem prisel asi o 800 Kc preplatku. Cez automaticky pouzil svuj denni odecet od 14.10.2021. Bohemia zacinali jako parchanti a tak take koncili.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]