Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cim se prokazat v restauraci

Od: herman odpovědí: 10 změna:

D.den,chci se zeptat,cim se staci prokazat v restauraci?Dokoncene mam ockovani 2vakcin,v Srpnu,v telefonu mam aplikaci Tecka,kde mam zelenou sipku,staci mi to k prokazani,nebo musim jeste neco podstoupit.Jelikoz pri apce mi to pise certifikaty se nepodarilo aktualizovat.Diky za odpoved.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Stačí tak, maximálně to rozkliknout.
Neaktualizují se automaticky proto, že jste je tam dostal naskenováním QR kódu a nikoli identifikací v aplikaci. Pokud budete chtít, aby byly vždy aktuální (platnost, 3. dávka, testy...), smažte tuto osobu a znova ji přidejte buď přes SMS kód nebo eidentitu.

04.11.21 20:01
hodnocení

4x
Penězma..

hodnocení

2x

Stačí Tečka.

tabletka*
hodnocení

1x

Jo, bejvaly doby, kdy se stačilo prokázat peněženkou, že má člověk na útratu. To byly časy.

hodnocení

0x

Tak já se prokazuji 1 měsíc starým testem svého syna.Teda mám ho v kapsi , kdyby přišla kontrola*smich*

doplněno 07.11.21 10:56:

ne,nejsem hrdina ani jsem s něma nevyběhl , chodíme tam půl na půl (očkovaní) skoro se všichni známe a fakt to neřešíme. A hospodská je ráda že má aspoň nějaký kšeft

xyzz

Tak tvůj Nick řekne vše.

petrwoods
Obdivuju vás, vy jste s nima vyběhl! Jste fakt hrdina!

Tak to se spolehněte, že když přijde skutečná kontrola z hygieny, tak na to přijdou. Mimo toho, že Vás z hospody vyhodí budete čelit obvinění z podvodu.

racio

Z filmu Gangster Ka Afričan: "Jak s nima vy*ebal ...". Jste úplný mafián, celý pan Krawiec.

manual
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]