Nejste přihlášen/a.
D.den,chci se zeptat,cim se staci prokazat v restauraci?Dokoncene mam ockovani 2vakcin,v Srpnu,v telefonu mam aplikaci Tecka,kde mam zelenou sipku,staci mi to k prokazani,nebo musim jeste neco podstoupit.Jelikoz pri apce mi to pise certifikaty se nepodarilo aktualizovat.Diky za odpoved.
Tak já se prokazuji 1 měsíc starým testem svého syna.Teda mám ho v kapsi , kdyby přišla kontrola
ne,nejsem hrdina ani jsem s něma nevyběhl , chodíme tam půl na půl (očkovaní) skoro se všichni známe a fakt to neřešíme. A hospodská je ráda že má aspoň nějaký kšeft
Tak to se spolehněte, že když přijde skutečná kontrola z hygieny, tak na to přijdou. Mimo toho, že Vás z hospody vyhodí budete čelit obvinění z podvodu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.