Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo viděl Mazací hlavu?

Od: minsk odpovědí: 2 změna:

Nedávno pozdě v noci jsem viděla film Mazací hlava od Davida Lynche z roku 1977. Bídné bydlení, ztráta radosti, zničené okolí továren, žádná budoucnost, postižené dítě, divné osoby.

Ze zajímavosti, taková sonda.

Pokud tady je někdo, kdo už tento film viděl, ať se vyjádří. Jestli vůbec někdo. Kolik z Vás tento film vidělo částečně, a kolik z Vás bylo schopno tento depresívní film dokoukat. Já to dala. Je to ale brutální, nepochopitelný, moc se tam nemluví, důležitá je atmosféra, tmavá, zničující. Slabé povahy raději ať nevyhledávají, schválně nedávám odkaz. Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Všechny Lynchoviny jsou svým způsobem zajímavé a otevřené k přemýšlení. Mazací hlavu jsem asi nepochopila a ani se o to nechci snad pokoušet. Atmosféra- surrealismus nebo realita? Natočené moc pěkně,krásná hra světla. Film jako takový se mnou moc nepohnul. Nejsem na tohle citlivá. Prostě jsem shlédla film, který byl Lynchovinou od začátku do konce a zřejmě po roky natáčení David bral hodně dobrý matroš,protože to,co vzniklo,je hooodně dobrý a bavilo mě to. Za mě ale i přes tohle všechno vyjmenované- nejlepší Lynchův film.
minsk
hodnocení

Děkuji za reakci. Mě z toho filmu šla husí kůže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]