Nejste přihlášen/a.
Otec u porodu je móda posledních let na Západě. Do té doby to bylo - a v tradičních kulturách dosud je - tabu. U porodu prostě směly být jen ženy. Důvod: tento zážitek má potenciál muže psychicky poškodit.
V první řadě si hned a bez ptaní pořiďte vibrátor. Kdyby měl manžel připomínky, s klidem a beze studu mu sdělte, že chcete žít a ne přežívat. Případně mu začněte servírovat třeba jídlo bez soli a koření, nepřišívejte knoflíky u košile nebo nějak jinak mu dejte najevo, že ani on nemusí žít naplno. Že neslané maso k přežití úplně postačí. Proč by měl chtít něco lepšího? Pak si o svých vzájemných problémech a potřebách pohovořte. Naznačte mu, že jste připravená i na nepříjemnou pravdu o milence nebo milenci. Pokud není záletný, ať navštíví psychologa. Jestli je v tom milenec nebo jestli odmítne psychologa, připravujte se na rozvod. Pokud budete takto přežívat dlouho, podepíše se to nejen na Vašem zdraví, ale i na psychice dítěte. Dítě potřebuje spokojenou a veselou maminu.
Muži u porodu bývají. Předpokládám, že stojí u hlavy ženy a to nejhorší nevidí. Kromě toho, kdyby měl být porod pro muže tak strašně deprimující, tak to by většia gynekologů musela být bezdětných.
Asi mě tady ukamenují, ale moje rada:
dej si pár facek za to, že si ho vzala k porodu, to byla ta největší blbost, co si mohla udělat, asi má pořád před očima to rozřezaný krvavý něco a děsí ho představa, že by ho tam měl strkat
kup si a používej ty pomůcky, třeba mu to dojde
pokud do půl roku nedojde, tak si dej žádost o rozvod
po rozvodu si najdi někoho normálního
Manžel by měl zajít k psychologovi, něco s ním není v pořádku. Může v tom být i žárlivost na díte, ještě mne napadá, že by mohl mít milenku, prostě je to divné. Z jaké rodiny pochází, v jakém prostředí vyrůstal a jak se na něm podepsala výchova jeho matky? Příčin může být opravdu hodně, chtělo by to odborníka.
Přemýšlím, kde normální chlap přijde k takovému názoru, že manželka se má pouze starat o dítě a sexuální život má jít stranou. Nikdy jsem o ničem takovém neslyšela, je to dosti úchylný názor a znovu mne napadá, že to pochází z jeho rodiny, od jeho rodičů. Možná by to chtělo do manželské poradny, ale těžko ho tam dostanete.
Nedá se vyloučit, že třeba vůbec není na ženské, jen se to snaží tajit. Před lidma je ženatý, má dítě - takže vše OK. Nějak to zmáknul, ale teď už vlastně nemusí, ta jeho výmluva je úplně pitomá a ten anální sex...nooo...
Dobrý den. To si sama sebe tak málo vážíte? Váš manžel se chová jako sobec a hulvát..Tak mu přestaňte nastavovat řitní otvor, kupte si vibrátor a manžela pošlete na léčení nebo rovnou do háje. Nenechte se ponižovat!
Asi budu hodně ostrá, ale já bych mu na to konto řekla, že on je otec a má se též starat o dítě a ne o šuka.í do prde.e, protože ta je prioritně určená na sra.í a ne na hraní.
Být vámi, tak si vibrátor pořídím a na jeho kecy nedám.
Probůh a vy si necháte líbit anální sex,To je hrůza.To mu nevadí k čemu je určený?to se mu nehnusí?Takového chlapa bych nesnesla.Já jsem asi staromodní,,ale já bych u porodu chlapa nechtěla.Asi ten porod má před sebou a nemůže si pomoct mít s vámi styk
Ještě mne napadá, jestli se u vás situace nezlepší, vytiskněte celou tuto diskuzi a dejte mu to přečíst. Určitě zde ještě rádcové připíšou své názory, jen at si to přečte,
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.