Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sex po porodu

Od: jaja* odpovědí: 22 změna:
Dobrý den, mám velmi intimní problém. Mám téměř dva roky od porodu. Manžel byl porodu přítomný. Od porodu jsme ani jednou neměli klasický sex, manžel nechce, prý když viděl že tím vyšlo dítě tak prostě nemůže. Párkrát za měsíc máme anální sex, ale to jen tak, že se on rychle uspokojí a je konec, takže já nic. Chtěla jsem si pořídit vibrátor,ale když jsem se mu o tom zmínila,udělal mi scénu,že já jsem teď matka a mám se starat o dítě a né o to jak si to udělat. Už nevím co dělat. Máte s tím někdo zkušenost? Poradíte? Děkuji.

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cikitsaka
hodnocení

11x

Otec u porodu je móda posledních let na Západě. Do té doby to bylo - a v tradičních kulturách dosud je - tabu. U porodu prostě směly být jen ženy. Důvod: tento zážitek má potenciál muže psychicky poškodit.

poradte.cz/...

Asi jsem také staromodní, ale souhlas.

Může, ale nemusí. Může vás trvale poškodit cokoli, pokud jste cíťa. Ohrožení na přechodu, agresor, nadávky od socek...

Podle mě záleží jak se ti dva domluví. Pokud to ženě pomůže, rád jí budu držet za ruku a otírat čelo. Pokud chce mít intimitu nebudu se nikde cpát.

jp

Ano, blbá moda posledních let. Za mě, chlap k porodu nepatří.

hodnocení

10x

V první řadě si hned a bez ptaní pořiďte vibrátor. Kdyby měl manžel připomínky, s klidem a beze studu mu sdělte, že chcete žít a ne přežívat. Případně mu začněte servírovat třeba jídlo bez soli a koření, nepřišívejte knoflíky u košile nebo nějak jinak mu dejte najevo, že ani on nemusí žít naplno. Že neslané maso k přežití úplně postačí. Proč by měl chtít něco lepšího? Pak si o svých vzájemných problémech a potřebách pohovořte. Naznačte mu, že jste připravená i na nepříjemnou pravdu o milence nebo milenci. Pokud není záletný, ať navštíví psychologa. Jestli je v tom milenec nebo jestli odmítne psychologa, připravujte se na rozvod. Pokud budete takto přežívat dlouho, podepíše se to nejen na Vašem zdraví, ale i na psychice dítěte. Dítě potřebuje spokojenou a veselou maminu.

Muži u porodu bývají. Předpokládám, že stojí u hlavy ženy a to nejhorší nevidí. Kromě toho, kdyby měl být porod pro muže tak strašně deprimující, tak to by většia gynekologů musela být bezdětných.

zaseja
hodnocení

7x

Asi mě tady ukamenují, ale moje rada:

dej si pár facek za to, že si ho vzala k porodu, to byla ta největší blbost, co si mohla udělat, asi má pořád před očima to rozřezaný krvavý něco a děsí ho představa, že by ho tam měl strkat

kup si a používej ty pomůcky, třeba mu to dojde

pokud do půl roku nedojde, tak si dej žádost o rozvod

po rozvodu si najdi někoho normálního

tomas13
Tak si má dát facky a pak zas si má najít někoho normálního. To jsou rady... Třeba já osobně u porodu byl - stal jsem u hlavy a žádné sexuální poruchy z toho nemám.

hodnocení

5x

Manžel by měl zajít k psychologovi, něco s ním není v pořádku. Může v tom být i žárlivost na díte, ještě mne napadá, že by mohl mít milenku, prostě je to divné. Z jaké rodiny pochází, v jakém prostředí vyrůstal a jak se na něm podepsala výchova jeho matky? Příčin může být opravdu hodně, chtělo by to odborníka.

Přemýšlím, kde normální chlap přijde k takovému názoru, že manželka se má pouze starat o dítě a sexuální život má jít stranou. Nikdy jsem o ničem takovém neslyšela, je to dosti úchylný názor a znovu mne napadá, že to pochází z jeho rodiny, od jeho rodičů. Možná by to chtělo do manželské poradny, ale těžko ho tam dostanete.

jm
Souhlas. Psycho musí řešit manžel. Já byl u dvou a jeden byl dost nešetrný. Ale jestli on anál může, pak to vidím na jeho sebepoznání... A toho zmíněného milence

hodnocení

5x

Nedá se vyloučit, že třeba vůbec není na ženské, jen se to snaží tajit. Před lidma je ženatý, má dítě - takže vše OK. Nějak to zmáknul, ale teď už vlastně nemusí, ta jeho výmluva je úplně pitomá a ten anální sex...nooo...*alene*

To by bylo také jedno z vysvětlení, třeba nemá milenku, ale milence.

hodnocení

4x

Dobrý den. To si sama sebe tak málo vážíte? Váš manžel se chová jako sobec a hulvát..Tak mu přestaňte nastavovat řitní otvor, kupte si vibrátor a manžela pošlete na léčení nebo rovnou do háje. Nenechte se ponižovat!

totos
Jestli jsem správně pochopil, manželce anal nevadí... je to dnes už klasika bych řekl.
vilik*
No, ještě že jste paní nedoporučila, aby manžela poslala do pr..le.
To bych asi kamennou tvář neudržel.

hodnocení

3x

Asi budu hodně ostrá, ale já bych mu na to konto řekla, že on je otec a má se též starat o dítě a ne o šuka.í do prde.e, protože ta je prioritně určená na sra.í a ne na hraní.

Být vámi, tak si vibrátor pořídím a na jeho kecy nedám.

hodnocení

2x
Když ti dělá přednášku o tom že jsi matka a tím pádem už nemáš na sex nárok musíš mu vysvětlit že jsi ještě pořád ženská a máš taky svoje potřeby.

Probůh a vy si necháte líbit anální sex,To je hrůza.To mu nevadí k čemu je určený?to se mu nehnusí?Takového chlapa bych nesnesla.Já jsem asi staromodní,,ale já bych u porodu chlapa nechtěla.Asi ten porod má před sebou a nemůže si pomoct mít s vámi styk

Ještě mne napadá, jestli se u vás situace nezlepší, vytiskněte celou tuto diskuzi a dejte mu to přečíst. Určitě zde ještě rádcové připíšou své názory, jen at si to přečte,*zed*

.

kare
hodnocení

2x
No ještě, že s Vámi nechodí i na záchod.
To už by pak nebylo vůbec nic. *zmateny*

ggjv
hodnocení

1x
Taky si myslím, že je gay. Ale chtěl dítě a vypadat normálně, tak se přemohl. Teď už se premahat nemusí. U analu si podle mě představuje, že to dělá chlapovi.
Ten porod je nesmysl, chlapi stojí u hlavy, nic nevidí.

totos
hodnocení

0x
Tak na analu nevidím nic špatného, ba naopak. Nebo s ním máš problém? Jestli ne, tak mu třeba řekni, aby si nechal víc záležet, abys z toho taky něco měla. Nebo ho prekvap nějakou pomůckou pro oba... schválně jak bude reagovat. Můžete taky zkusit curani, jestli by se ti to líbilo. Nechceš mi to udělat, tak tě třeba privazu a pocuram. Proste ho nějak donutit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]