Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest podbřišku

Od: smule* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, omlouvám se za poněkud trapný dotaz, při sebe uspokojení mě něco vyrušilo a nebyla dodelaná práce, od te doby mě začalo bolet nad podbříškem více nalevo, pokud to nepřestane tak asi půjdu k doktorce ale chtěl bych první vědět názor druhých ať se pak nemusím cítit špatně. Kouřím, při močení vše ok, další ejakulace víceméně bez bolesti. Občas při sedu to cítím a když zatahnu varlata vnitřně tak to bolí výrazně od levého až po místo aktivního problému. Myslíte že to přestane nebo co by to mohlo být? Mám to od neděle, v příloze obrázek místo bolesti.

Bolest podbřišku

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Přejde, podobné věci né-li stejné dosáhneš, když bys byl vystaven delšímu vzrušení bez vyvrcholení, klasicky budeš jakoby "citít chámovody"... nebo při častém sexu za sebou. Vzhledem k tomu, při jaké situaci se ti to stalo, tak je to spojeno s stím vercajkem, takže o nějakou závažnejší věc nepůjde :) dej tomu pár dní, pak kdyžtak někam zajdi ale myslím, že nebude třeba

smule*
04.11.21 09:02
hodnocení

Děkuji

tm
hodnocení

0x
Rekl bych kyla.
smule*
hodnocení

Nic těžkého jsem nezvedal ani nezvedam

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]