Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černá Madona Praha

Od: pampalina odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, navštívil jste už někdy někdo kavárnu Černá Madona? Slyšela jsem na ní samé dobré ohlasy, tak bych tam taky ráda vyrazila. Kolik to tam tak stojí? Je tam často hodně lidí?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Rozklikněte si stálou nabídku.

cernamadona.com/...

No, nevím proč, ale ten váš dotaz na mne působí jako skrytá reklama;):-D

petrwoods
hodnocení

0x
50 korun a nikdo tam nebyl.

farm
hodnocení

0x

Věneček za 100Kč, dezerty další za 150Kč...jeden vypadá jako náš milý nový virus. Salát z manga a kíčků 230Kč.

Pod 50Kč nic. Suma sumárum: Past na cizince a jiné návštěvníky (vidláky).

Doporučuji domáčtější Cukrářství U Michala, Podolská 134/29 zomato.com/...

Ceny: google.com/...

tabletka*

No, kdo se potřebuje nacpat dortama, ten nechť jede k Michalovi (je fakt domácké a prima), kdo chce stylovou cukrárnu přímo v centru centra, ten si holt zajde k Madoně. To je jako Sacher ve Vídni ...taky si člověk místo přímo v tom hotelu může koupit dortík za Prátrem. Oboje může být fajn, ale jen jedno je stylovka. Proč by to byla past?

hodnocení

0x

Byl jsem tam před cca. 8mi lety - bylo tam prázdno už tenkrát a jenom jsme se otočili ve dveřích. Netuším, proč je o tom tolik "reklamních keců", když tam nic extra nenajdete, tedy mimo extra cen.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]