Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obouvací lžíce cca 23cm

Od: mixna® odpovědí: 6 změna:

ahoj .. nevite kde se da v praze koupit? beham po operaci na ruzne telocviky a pofrcim do lazni a potreboval bych aby se mi vesla do tasticky (takze do zech 23cm) a vsude maji jen ty dlouhe a nebo ty malicke .. a na to se jeste neohnu. Diky za radu .. prip. koupim i pouzitou :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No, nevím kde takovou lžíci v Praze koupit, ale zkuste se podívat po nějaké teleskopické lžičce.

google.com/...

hodnocení

Diky .. to jsem netusil ze existuje .. snad to eshop stihne. Prijde mi divny, ze to nemaj uplne normalne v obuvi v nejakem oc :( Asi to neni ten spravnej vejvar

hodnocení

1x

U Vietnamců běžně a levně, rozhodně min. za polovinu než v obuvích

minsk
hodnocení

0x

Tady máte 18 cm.

vseproboty.cz/...

vseproboty.cz/...

doplněno 01.11.21 17:44:

Tady je nerozová, která asi vydrží dost, ale jenom 17 cm.

obouvaci-lzice.heureka.cz/...

liska5
hodnocení

0x

U Vietnamců mají několik velikostí i materiálů. Nejlepší je z bambusu, ta dlouhá. Pak mám od nich 30 cm plastovou. To se dá zkrátit.

hodnocení

Dikes .. uz jsem objednal ten teleskop - to mi prijde vtipny a pani mi potvrdila ze do patku bude v zasilkovne (mam termin na lazne). Na webu si to dovedu najit .. myslel sem kde se da koupit bez objednavani .. asi sem se blbe vyjadril :) .. tak dikes a pekny den

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]