Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černý flek na malíčku?

Od: miroslav* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den , při koupání jsem si všiml černého vystouplého fleku na malíčku na levé noze . Nebolí to , nesvědí to , atd...
Je tu nějaký dermatolog , co by mi poradil? Malíček jsem si nijak nezranil a boty nosím opravdu volné a prodyšné. Děkuji mnohokrát , přeji hezký den

Černý flek na malíčku?
Černý flek na malíčku? #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

4x

Nerýpejte do toho! Hned se objednejte na kožní. Pokud bude termín daleko, běžte jako akutní. Nebo sestru přesvědčte, že Vám doporučili spěchat. Je to hodně podobné melanomu.

hodnocení

4x

Doufám, že jsi pochopil předešlé odpovědi jako pokus o humor. To co máš pod kůží, to je maličký výron krve, kterému se lidově říká "štěnice". Šlápnul jsi na kamínek skřípnul si prst atd. Buď to nechej tak nebo to jehličkou propíchni a sraženou krev vymáčkni. Bude se to rychlejí hojit.

doplněno 02.11.21 07:50:

ra, tak to se nic nedá dělat. Táta takvých štěnic, když přišel z dílny a zahrady, míval dost často. Já jen pod nehtem a odtamtud to opravdu nešlo dostat.

Jen doplním, že to už asi vymáčknout moc nepůjde.

Tohle vypadá, že je už starší a ztuhlé. A u nás se tomu říkalo taky borůvka ..

tjvff
hodnocení

2x
Určitě na kožní, toto je rozhodně na vyriznuti, taky bych řekla, že to vypadá jako melanom. Na ploskach a dlaních se někdy takto dělá. Většinou ho stačí vyriznout a tím to končí, jděte ale co nejdříve.

hodnocení

1x

Když si přiblížím tu první fotku, musím konstatovat jak liška, že to s největší pravděpodobností je melanom. Okamžitě na kožní a nechat vyříznout. Jestli si někdo myslí, že na prstu u nohy melanom nemůže být, tak se plete. Máme v rodině případ, kdy "piha" velikosti špendlíkové hlavičky musela ven. Chodili jsme k paní primářce Krajslové na Karlák.

Nerýpejte do toho!

hodnocení

0x

To vypadá na raka. Něco jako když si skřípnete nehet. Já bych si to "vyoperovala" sama, ale pokud se bojíte, tak běžte na kožní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]