Dnes jsem čekal na nástupišti a měl místenku v posledním vagónu. Vlak přijel a já musel nastoupit a pak projít několik vagónů abych se dostal ke svému místu. Dá se nějak aspoň odhadnout, kde bude který vagón/vůz?
Na nádraží ve vestibulu je vývěska,tabule: řazení vlaků ve stanici.Podle čísla vlaku času se a směru jízdy poznáte kde je konkrétně řazen váš vůz, který je za lokomotivou. doplněno 01.11.21 16:56: Ale jedná se pouze o rychlíky.Osobni tam nejsou.
nějak mi to nejde do hlavy... "čekáte na nástupišti, přijede vlak a vy máte místenku v posledním vagonu" Proč jste nenastoupil rovnou do toho posedního vagonu? Nebo je to trol dotaz?
minsk
Když jedete poprvé, nebo nejste zběhlý, tak nevíte. Všechno se člověk musí naučit, také bych nevěděla, kdybych v poslední době necestovala. A taky jsem udělala kopance. Ale tím se člověk učí.
Když je člověk vystresovaný, tak ledacos přehlídne /čísla sedadel apod../
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.