Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznám, ze které strany přijede vlak?

Od: jogi odpovědí: 7 změna:
Dnes jsem čekal na nástupišti a měl místenku v posledním vagónu. Vlak přijel a já musel nastoupit a pak projít několik vagónů abych se dostal ke svému místu.
Dá se nějak aspoň odhadnout, kde bude který vagón/vůz?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

minsk
hodnocení

4x

Všechno si můžete nalézt dopředu doma na webu. Pokud víte stanici, dopravce, číslo vlaku, čas, místenku.

Například:

cd.cz/...

cd.cz/...

hodnocení

3x
Na nádraží ve vestibulu je vývěska,tabule: řazení vlaků ve stanici.Podle čísla vlaku času se a směru jízdy poznáte kde je konkrétně řazen váš vůz, který je za lokomotivou.
doplněno 01.11.21 16:56: Ale jedná se pouze o rychlíky.Osobni tam nejsou.
Když vidíš na návěstidlo, víš kde bude mašina :)
jogi
hodnocení

Takže když třeba spěchám na přestup, a nejsem ve vestibulu, tak to nemám šanci poznat?
Pokud má už postavený odjezd:)

jonlik
hodnocení

0x

nějak mi to nejde do hlavy... "čekáte na nástupišti, přijede vlak a vy máte místenku v posledním vagonu" Proč jste nenastoupil rovnou do toho posedního vagonu? Nebo je to trol dotaz?

minsk

Když jedete poprvé, nebo nejste zběhlý, tak nevíte. Všechno se člověk musí naučit, také bych nevěděla, kdybych v poslední době necestovala. A taky jsem udělala kopance. Ale tím se člověk učí.

Když je člověk vystresovaný, tak ledacos přehlídne /čísla sedadel apod../

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]