Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Covid průběh a očkování

Od: danazikova odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, před 10 dny byla dcera očkována na covid,nastupovala do zaměstnání. Od neděle příznaky covidu,

horečka,zimnice,kašel,bolest kloubů. Test si udělala sama a je pozitivní. Volala lékařce a ta vystavila neschopenku.

Manžel v karanténě,syn doma ze školky. Jak dlouho trvá karanténa a kdy jít na druhou dávku po prodělaném covidu a očkování. Jestli tedy vůbec na očkování 2 dávky jít. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

pruběh covid-19 po očkovaní je těžké odhadnout muže to proběhnout jako klasický covid nebo uplně jinak

karatena je 7 dní ukončena PCR testém jinak 14 covid.gov.cz/...

kdysi to bylo 180 dmí těď| je to zrušeno koronavirus.mzcr.cz/...

sirokko
hodnocení

4x

To je dotaz na konzultaci s lékařem a ne do internetové poradny.

Já mám příznaky covidu každý podzim/zimu několikrát, a to jsem přišel letos po zimě s šesti nemocnými v práci do kontaktu. Že bych se měl nechat pokaždé testovat nebo otravovat doktory s rýmou, to mě vůbec nenapadlo. Uvařím si čaj s medem a citronem a proliju to slivovicí.

Za mě, čím dříve a více dávek očkování si příznivci nechají napíchat, tím lépe. Ale jak říkám, měl by o tom rozhodnout lékař.

jenda22
hodnocení

0x

Tady máte praktické zjištění: 2 dávky málo. Chce to 3., a pak každých 6 měsíců. Stejné zjištění jako v Izraeli. Kolik let? Asi do konce života?

Nemocnice se plní/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]