Nejste přihlášen/a.
Je mi líto, ale nemyslím si, že by se to ještě někdy mohlo zlepšit Spíš bych řekla, že to bude časem horší. Navíc z toho popisu to vypadá, že hlavní problém není v bolesti kloubů, ale že prostě nechce. Asi si budete muset i nadále vystačit sama a časem (až dítě trochu odroste) to vyřešit nějakým tím milencem - předpokládám, že za této situace by vám to přítel možná mohl i odsouhlasit.
Jinak na vašem místě bych asi vynechala to "snažení se ho navnadit" (prádlo, hračky atd.) - když to nepadne na úrodnou půdu, je to pro ženu spíš ubíjející.
Souhlas, jen doplním, že se to určitě nezlepší. Taky jsem to zažila, jen s tím, že já byla ten odmítač. Čím víc se chlap snažil tím to pro mne bylo horší. Netlačte na něj, aby to nedošlo tak daleko, že na vás bude mít averzi.
Já být ve vaši situaci, tak si najdu někoho kdo je na tom podobně jako vy. Zadanýho, ve vztahu jinak spokojenýho, ale sexuálně neuspokojenýho.
Vzala jste si člověka se zdravotními problémy, které tenkrát nebyly tak výrazné. Ale s postupem času se zhoršují.
Já bych se postavila za pana manžela. On může být opravdu vážně nemocný.
A zároveň s postupující nemocí se mu snížilo libido.
Každý nedostal do vínku zdraví a velkou chuť na sex. A je potřeba si tohle uvědomit a netlačit. Souhlasím, že to není o prádélku.
Manžel se možná dopracuje k invalidnímu důchodu.
Můj názor je, že sex je zdravý a Vy byste si ho měla užít právě, dokud to jde.
Přehodnotit výchovu a zažité vzory a opravdu si najít milence z řad ženatých. Zjistila jsem, že třeba na Rande jich je habaděj. Jak říká pan Uzel, ,,užívej si, dokud můžeš,,.
Ty umělohmotný šidítka jsou na nic.
a to ho bolí klouby i když by jste šli na koníčka? Tedy on dole a nic nemusí dělat jen ležet?
Jestli má opravdu bolesti, tak se nedivím. Hmm. Máte 7měsíční dcerku, no a neviděl náhodou porod? Častá příčina nechuti k sexu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.