Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trasování MZCR kovid

Od: pepan321® odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer,

dnes odpoledne přišla manželce sms, že dcera 25.10. přišla do kontaktu s nakaženou kovid osobou. Vyplnil jsem 7-mi krokový formulář na:

trasovani.mzcr.cz/rizikovy

A jedna věc mně není jasná. Žádanka od hygienické stanice nebo od praktického lékaře bude vypadat jak? Musím se za nimi fyzicky stavit nebo jen tím, že vyplním výše uvedený formulář, bude dcera přidaná do systému automaticky?

Jde mně totiž o to, zda mohu dceru již zítra např. v 8h objednat na PCR test (varianta "se žádankou"). Nebo musím pro tuto žádanku fyzicky navštívit doktora?

Děkuji za odpovědi a zkušenosti.

Pepa

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

ozve se vám hygenicka stanice pod kterou spadá vaše místo bydlište kde bydí vaše dcera

nebo taky ne

pb®
hodnocení

2x
Žádná fyzicky uchopitelná žádanka neexistuje, to by nedávalo smysl. Buď zavoláte doktorce, která dceru zadá do systému, nebo to samé provede pracovník hygieny. Vy se pak jen dostavíte na libovolné odběrové místo.

hodnocení

Děkuji všem za odpověď, už se to vyjasnilo. Během asi hodiny přišla ženě na mail žádanka s QR kódem. Mně to předtím nebylo z těch jejich pokynů úplně jasné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]