Nejste přihlášen/a.
Doporučili byste něco? Přemýšlím o sopránovém, nebo koncertním ukulele. Co je podle vás lepší, když zahrnu skladnost, složitost naučení a cenu?
Jaká by asi měla být cena do začátku? Nic drahého, kdyby mě to náhodou nevzalo, ale zas aby to bylo použitelné. Díky
3x
Hmm. Ukulele. Vzdy kdyz to slysim mi to prijde jak parodie na strunny nastroj. Napadaji mi tak tri pisnicky, u kterych je mi zvuk ukulele libyvy. Obvzlast to nejmensi, sopranove. To je tak plochy a nehezky zvuk...
Pokud Te jde o kompaktni nahradu kytary, tak zvol basove. Ma nejplnejsi a kytare nejpodobnejsi zvuk, takze i klasicky kytarove cundr pisnicky na nej budou znit jakz takz a neni protivne pistive. A jako bonus mas kytarove lazeni.
Pokud Ti jde ale vazne o ukulelovy zvuk, volil bych tenorove. Stale je to poslouchatelnejsi a plnejsi nez ty male koncertni a sopranove vrestaky. Podle mne se vazne nedaji poslouchat a od taboraku Te s tim kazdy vybuci.
Pokud o tom premyslys ale pouze kvuli te kompaktnosti, pak ber 3/4 kytaru. Na spagate na baglu sem s ni nachodil nespocet kilometru. A zvukove to bude nebe a dudy. Neni zkratka nad krasny plny zvuk kytary.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.