Nejste přihlášen/a.
Hmm. Ukulele. Vzdy kdyz to slysim mi to prijde jak parodie na strunny nastroj. Napadaji mi tak tri pisnicky, u kterych je mi zvuk ukulele libyvy. Obvzlast to nejmensi, sopranove. To je tak plochy a nehezky zvuk...
Pokud Te jde o kompaktni nahradu kytary, tak zvol basove. Ma nejplnejsi a kytare nejpodobnejsi zvuk, takze i klasicky kytarove cundr pisnicky na nej budou znit jakz takz a neni protivne pistive. A jako bonus mas kytarove lazeni.
Pokud Ti jde ale vazne o ukulelovy zvuk, volil bych tenorove. Stale je to poslouchatelnejsi a plnejsi nez ty male koncertni a sopranove vrestaky. Podle mne se vazne nedaji poslouchat a od taboraku Te s tim kazdy vybuci.
Pokud o tom premyslys ale pouze kvuli te kompaktnosti, pak ber 3/4 kytaru. Na spagate na baglu sem s ni nachodil nespocet kilometru. A zvukove to bude nebe a dudy. Neni zkratka nad krasny plny zvuk kytary.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.