Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velká pracovitost X společenský život

Od: aoaoshsb odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
odmalička mám velkou dyslexii a měl jsem být zařazen do zvláštní školy, ale díky mé pracovitosti jsem se dokázal dostat na úroveň základní školy a psychologové tento krok odsouhlasili.
Tedy díky této vadě jsem velmi pracovitý a dokážu se učit od 10-22 hodin (s přestávkami).
Ale bohužel můj sociální život tím trpí, nikdy jsem neměl holku (ne líbal ani nic jiného) a ani jsem nikdy nebyl na diskotéce, protože stále se učím a jdu bezhlavě za svým cílem. Moje vnitřní já, ale cítí, že by taky chtělo žít normálně a ne furt pracovat i když mě to hodně baví.Ale pokavaď bych přestal pracovat, tak zase moje vnitřní já cítí, že jsem líný a k ničemu.
CO MÁM DĚLAT, KDYŽ BUDU VŽDY NESPOKOJENÝ?
Také jsem hodně urputný a ve sportu jsem úspěšný. To ale znamená spoustu hodin tréninku každý týden.
Prázdniny jsem od svých 15 let neměl. Buďto jsem se učil nebo individuálně sportoval.
Děkuji, (je mi 20 let)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kami123
hodnocení

1x

Aha,ahoj, už mi jsou dnešní dotazy jasné...

Nedával sis tu nějakou dobu pauzu? Co se stalo? Nebo jsi zkoušel jen jiný styl?

hodnocení

0x

Budete vždy nespokojený. Člověk si v životě musí vždy mezi něčím vybrat. Nebo aspoň balancovat mezi několika druhy cest. Je to těžké. Tak si řekněte : Teď na půl roku vypnu, najdu si holku atd. a pak se budu zase učit.

hodnocení

0x

Já si myslím, že by ses neměl takto trápit. Je to tím, že sis zvolil způsob života. Doposud jsi pokládal za prvořadé vzdělání a úspěch v práci. Společenský život jsi pokládal za nedůležitý. Teď jsi dosáhl určitého stupně úspěchu a společnost ti začala chybět. Je mnoho lidí, pro které je kariéra, ne ve špatném, hanlivém, významu důležitější, než cokoiv jiného. Nemusíš se bát, až se ti to takto nebude líbit, najdeš cestu, jak to změnit. Moc dobře víš, že skokem změnit nic nelze. Tak jak jsi věnoval úsilí práci a vzdělání, uvědomíš si, že musíš tolik úsilí věnovat změně, o kterou stojíš. Přijde několik neúspěchů a zklamání, ale tak to prostě, ve vztazích, chodí. Netlačit, nic neuspěcht, nic nelámat přes koleno. Všechno má svůj čas. Všechno, ve správném čase, bude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]