Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Do minulých vztahů přítelkyně Vám nic není. Je to její osobní věc. Tudíž se užíráte zbytečně. Bez důvěry vztah nikdy nebude dobře fungovat. A nedůvěra už dokázala zničit hodně vztahů. Snad každý člověk má i své přátele..Partneři nejsou našim majetkem. Pokud nedokážete své podezírání a žárlivost překonat sám, můžete se obrátit i na psychologa. To sám sobě tak málo věříte? Proč by byla s Vámi, kdyby stála o jiného? A proč Vy chcete být s ní, když jí nevěříte a podezíráte jí? Pokud ji máte rád a chcete jí, pak ji přijměte se vším všudy co k ní patří. Pokud to nedokážete, najděte si jinou. Ovšem s ní budete mít stejný problém.. Pochybnosti, žárlivost, nedůvěra..
Jen bacha, aby z Tebe nevyzařovala taková ta psí oddanost. Tihle supervěrní, co musí mít partnerku stále pod kontrolou, jsou nepřitažliví. Ta absolutní jistota vztah ubíjí. A jestli se ještě musí zpovídat z dávné minulosti, tak Tě bude považovat za žárlivce. Ty jí máš mizet za nějakými svými zájmy, aby i ona zažívala trochu té nejistoty. Abys jí byl vzácnější.
Upřímně si myslím že vám ten vztah nevydrží. Pokud už teď máš o ní pochyby, tak časem budeš pochybovat stále více a také ji víc podezírat a hlídat. Ostatně kontroluješ ji už teď. Třeba koho lajkuje... Takže i kdyby ti momentálně byla věrná, tak časem jí to bude vadit čím dál víc. Začneš se jí odcizovat až zatouží po něčem lepším. Doslova ji tak naženeš do náruče někoho jiného a nejen do jeho náruče. Pokud to tedy chceš změnit, tak začni v první řadě se změnou sám u sebe .
Minulost by se ve vztahu řešit neměla. Ale říkat si počet bývalých sex. partnerů se taky nedělá. S tímhle jejím přístupem bych o ni zájem neměl. Ani ve snu by mě nenapadlo šmírovat na soc. sítích co dělají bejvalky.
Takže jste teprve druhej se kterým měla styk?
Mě na to všem přijde nejujetější, že orální sex prováděla s kamarádem. Nevím jestli jsem divná, ale toto se snad dělá jen s intimním partnerem, respektive s někým koho miluju. Nedokážu si představit, že bych nějakýmu kámošovi jen tak toto dělala.
Vojto, problém je, že jste tak hodně mladí. Ty jsi evidentně ten zamilovanější, budeš to mít v tom vztahu vždycky těžší. Pokud to beru podle sebe, já byla v 19ti ještě strašné tele, dělal mi dobře zájem kluků, flirtovala jsem o sto šest. Nespala jsem s nimi, ale to nikdo nevěděl. Vidět bylo jen to, jak se kolem mě ti kluci točí (takže případný partner by se asi užárlil).Že bych měla vážný vztah a uvažovala o hypotéce, tak to teda ani náhodou. Zkus si připustit, že tohle třeba nebude ještě ta pravá, i když vím, takové pomyšlení při tvé zamilovanosti bolí. Minulost neřeš, to už stejně nezměníš. Jestli o ten vztah tolik stojíš, zkus jí spíš zabavit, aby neměla tolik času na přiblblé sociální sítě, jezděte na výlety, choďte do kina, sportujte, hodně spolu mluvte. Nedávej jí tak najevo svou zamilovanost, snaž se, ať má pocit, že tě nemá jistého. Zkrátka, chce to víc sebevědomí. Sebevědomému klukovi budou ukradení samečci okolo, protože si řekne: já jsem já, mám svou hodnotu a tihle mě nemůžou ohrozit. A jestli ano, a ta holka se začne s někým tahat, nezaslouží si mě
Pro představu, kolik vám je let? Věděla tenkrát, že je Tvou přítelkyní? Já bych o ní pochybovala taky.
jedubabicka
Jste normální se ptát přítelkyně kolik měla vztahů před vámi? Je vám po tom houby. Po této větě byste přestal být mým přítelem s ne moc slučným dovětkem.
A co je na tom špatnýho se zeptat, kolik měla vztahů předtím? Pokud se žena nemá za co stydět, tak odpoví. Já na podobné otázky taky odpověděl když se mě slečna zeptala. Stejně tak se mě zeptala, jestli s někým momentálně "spím" a kdy naposledy jsem spal. Tuto otázku jsem bral jako velké plus, že ji zajímalo, jestli ten, se kterým chtěla být v jednom bytě přes noc je nějaký zarputilý projížděč děr a sběratel pohl.chorob.
Pokud dívka nechce odpovědět, kolik měla vztahů nebo sex.partnerů, tak si vzájemně moc nesedí a oba můžou jít o dům dál
Také v tom nevidím nic špatného. Když půjde o obvyklý počet, tak to řekne, nebo to spíš vyplyne z normálního povídání.
Takže v lednu jste se sešli, dál jsi o ní ztratil zájem, ona mezi tím vykouřila kamaráda a tebe to na podzim mrzí. Chápal bych, kdybyste byly děti na základní škole, které se seznámily někde na prázdninách. Ale v tomhle pokročilém věku? Kdybyste o sebe měli zájem, tak by tam o Hromnicích byl, v létě byste byli spolu na dovolené a teď byste zařizovali bydlení. Tohle vypadá spíš na nějaké korespondenční kamarádství s výhodou.
Tu nejistotu, jestli s tim kamaradem nepokracuje, chapu, ale nerozumim, proc je dulezite, jestli je v kontaktu se svymi ex? Pokud s nimi nic nema a nebavi se zrovna o sexu, tak na tom snad nic spatneho neni, ne? Jinak nepovazuju za nerealne, ze nekomu lajkuje fotky a zaroven si s nim nepise, mam to s nekterymi lidmi stejne.
Každý má nějakou minulost, ale takové, jak jste ji popsal, se moc věřit nedá, takže proto máte stále tuto záležitost v hlavě. Vy by jste chtěl stálý pevný vztah, lásku a vše co k tomu patří, ona bude spíše zatím přelétavá. Takové myšlenky jako vy ještě nemá a vyhovuje jí spíše to, co zrovna dělá a jak se chová. Asi za tím nevidí nic špatného - jejím myšlením. Nepříjemné je, když člověk ztratí důvěru. Chápu, že vás to sžírá a nemyslím si, že jste nějaký žárlivec.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.