Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vystavení certifikátu

Od: hanss odpovědí: 9 změna:
Dobrý den.Bracha 63 let se chce nechat očkovat bez objednání.Vi někdo jak to tam chodí, dočetl jsem se že při vstupu musí uvést e-mail adresu a mobil.cislo aby mu mohli certifikát vystavit.On však e-mail nemá netýká si s počítačem.Jedna se o očkovací centrum nová Karolína v Ostravě.Jak se to řeší.Dik a očkují tam jednodavkovym Johnsonem.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Dobrý den. S tímto problémem může bratrovi pomoci kdokoliv z rodiny (nebo přátel) kdo e-mail má a má přístup k pc. Napište mu svůj e-mail na papír a on ho potom zadá při očkování. Tef. číslo ať poskytne své. Až přijde e-mail který se bude týkat bratrova očkování, vytiskněte mu dle instrukcí potřebný dokument a předejte mu ho.

doplněno 29.10.21 21:19:

Napadá mne, že takový člověk se může výjimečně obrátit třeba na svého lékaře. A po domluvě s ním dát e-mail a telef. číslo na něho. Záleží na vstřícnosti, ale řešení by se jistě nějaké našlo..

A jak se má nechat očkovat ten, který sice chce, ale nemá ani mail ani telefon a nikoho známého.

liska5

Příjde neobjednaný do některého očkovacího centra s občankou a kartičkou pojišťovny. Oni s ním vyplní dotazník ohledně zdravotního stavu. Zařadí si ho do databáze. A po píchnutí do ramene mu doklad o očkování vytisknou. Nejlepší vše řešit se svým obvoďákem.

hodnocení

0x

ať paní uvede Váš mail nebo někoho z rodiny.

doplněno 29.10.21 18:56:

přehlédla jsem se...Váš bratr ať vyplní mail někoho z rodiny

hanss
hodnocení

Jaká paní.

hodnocení

0x
Zdravím.
Není důležité, kde jste to četl.
Je to hloupost.
hanss
29.10.21 19:12
hodnocení

Vystavení certifikátu
hanss
29.10.21 19:12
hodnocení

Hloupost?

007cz
hodnocení

0x
U nás na požádání tisknou certifikát přímo v centru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]