Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K čemu slouží tato věc?

Od: martt odpovědí: 10 změna:

Procházel jsem se přírodou a objevil toto zařízení. K čemu to slouží? Něco s meteorologií?

K čemu slouží tato věc?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slon
hodnocení

3x

Já vím, já vím !

Je to automatické krmítko pro pipiny. Koukej

hodnocení

3x

Automatické krmivo pro zvěr. Je tam nastavený čas kdy se má podavač protočit a vysipat na zem krmnou dávku. Někde to mají myslivci tak vymakané že to při sputění krmení i zatroubí. Zvěř se časem naučí že zatroubení znamená žrádlo a přibehne. A když dostane myslivec chuť na zvěrinu tak stačí přijít na nejbližší posed, zatroubit a počkat. Lenost myslivců je holt vynalézavá.

hodnocení

2x

Automatické krmítko pro divokou zvěř.

Něco podobného jako toto.

http://www.krmne-automaty.sk/album/fotogaleria-fotogaleria/dd-dir-teer-005-jpg1/

doplněno 29.10.21 19:19:

hodnocení

0x

Tak to fakt nevim.

hodnocení

0x

Lapač nějakého škůdce?

minsk
hodnocení

0x

slon 17.27 - leda tak pro pštrosy :-D.

kare
Ona už nefunguje gravitace? *ee*
kami123

Dělají se krmítka i pro větší zvířata.

Toto je nejspíš pro slony (nemám na mysli někoho konkrétního).

i.pinimg.com/...

Proč by neměla fungovat gravitace?

hodnocení

0x

Nikdy jsem tohle neviděl a ani o tom neslyšel. Ale jako automatický krmelec je to zajímavě řešeno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]