Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
včera jsem byla u zubaře se zánětem v dásni, dal mi tam rukavicový drén a řekl, abych si ho dnes sama vyndala, protože je svátek a musela bych jedině zajít na pohotovost. Tam jít nechci, ale dost se bojím, že to nezvládnu a že to bude bolet, když se v oteklé dásni budu šťourat. Nemáte, prosím, někdo zkušenosti, jak nejlépe to provést? Anebo kdybych zašla až ráno ke svému lékaři, myslíte, že by to vadilo, že tam jeden drén v puse 2 dny za sebou? Budu moc vděčná za každou radu nebo zkušenost.
2x
Měla jsem dren jednou dávno a snědla jsem si ho, ani jsem to nepostřehla.
. To je takový cancourek, jakoby namačkaná stužka, která má odvádět tekutinu z rány, případně hnis. Jde o to, aby se to nad ním nezavřelo, aby se vevnitř nekazil. Jak spatříte koneček, je vyhráno. Je to měkké, to vyklouzne. To přežijete.
0x
Opravdu to zubař řekl?
To je divné.
Počkala bych do zítra a zašla si ke svému zubaři, aby dren vyndal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.