Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se setkat s hercem

Od: simona odpovědí: 7 změna:
Už delší dobu jsem zamilovaná do herce konkrétně do Toma Feltona,ale myslím že se s ním nikdy neuvidím, bylo by to možné ale nevím jak se s ním setkat, jedině kdyby byla někde autogramiáda,potřebuji poradit jak, kde se dá s tím hercem setkat?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Máš sen a i cíl života? Myslíš si, že se ti změní život a rozjasní budoucnost, když uvidíš slavného mužského? Navíc takového, pro kterého budeš naprosto neviditelná nebo obtěžující.*smich2* Děvče, nebuď hloupá! Zvol si takové vzdělání a povolání, ve kterém budeš takovým osobnostem nablízku nebo dokonce sama budeš takovou osobností. Přemýšlej a dospěj, vzdělávej se!

takatyky
hodnocení

2x
Takové pobláznění znám. Já byl zamilovaný do herečky, tak jsem šel na její koncert. Byl to nejlepší zážitek v životě, když se na mě podívala. Ještě dlouho potom jsem na to vzpomínal. Herce potkáš tak, že si zjistíš, kde bydlí a nebo kde natáčí. Pak se budeš zdržovat v tom okolí, třeba v kavárně.

minsk
hodnocení

2x

Všechno jde, když se chce. Vytyčte si cíl a jděte za ním.

Moje kamarádka byla zamilována do zpěváka Gianni Morandi. Z téhle písničky mrazí:

Až tak, že se začala učit italsky a do Itálie začala jezdit na dovolenou.

Byla tam i minulý rok a to je paní 65 +. V telefonu má jeho píseň jako znělku.

Není problém se naučit řeč, navštěvovat jeho webové stránky, šetřit celý rok a koupit lístky v dnešní době nemůže být těké a potom vyrazit na koncert a mít celoživotní zážitek.

festivaly.eu/... - zatím nic, ale jistě se něco objeví.

jericho
hodnocení

1x

Jak. Jednoduše pokud jsi hezká tak se polož a dál ti to snad dojde. No a pak za nějaké to desetiletí ho můžeš vidět znovu až ho budeš žalovat za znásilnění u soudu

hodnocení

0x
Tak za chvíli skončí puberta a budou zase jiný zájmy.
Až bude bydlet v bytě sama, bude mít starosti s placením nájmu. Vše jde nahoru a známí herci půjdou stranou. :-D Nebo si pořídí nějaké zvířátko a zabaví se hned.

Já teda nevím, bude mi padesát, sama táhnu taky celý bydlení, ale Kurt Russell se mi líbí už asi 30 let a nevadí mi ani to, že už je z něj dědek a kdyby mi někdo nabídl, abych se s ním setkala, tak to beru ;) .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]