Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Větší hýždě u muže

Od: johnes odpovědí: 10 změna:

Zdravím, tohle je poněkud trapný dotaz ale myslím to opravdu vážně. Věřím, že se tu najde někdo kdo mě chápe a poradí mi.

Jsem 15ti letý kluk který ve volném čase většinou bývá doma. Sport mě vůbec neděsí a dělám ho rád, jen na něj už nemám moc času, protože jsem nastoupil na střední. Proto nejsem obézní, ale vysportovaný taky úplně nejsem. Sám doktor mi říkal, že jsem prostě mohutný - (180cm / 98kg). Mě ale trápí jedna část mé postavy, a to jsou hýždě. Už dlouho mi přijdou, že jsou na moji postavu až moc "velké" a docela se za to stydím. Když se z boku podívám do zrcadla, jsou mi i trochu trochu dál než lopatky...

Neznáte někdo třeba nějaké cviky které bych mohl použít pro zhubnutí zadku?

Děkuji za rady.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Nezlob se na mě, budu surově upřímná, ale máš na mysli rozesezený, měkký "maximus gluteus"? Tedy svaly na zadku? *alene* Beztak máš účet na Jůtubu. Co kdybys, místo sledování číčovin, kouknul na video i s komentářem, na posilování svalů. Radila bych ti, aby ses nesoustředil jen na část, ze které máš kompexy, ale podíval se i na jiné skupiny svalů. Bylo by srandovní, kdybys měl pěkný, vypracovaný chlapský zadeček, ale převislý, traslavý břuch.

kami123
hodnocení

3x

Velikost prdele je odvislá od velikosti pánve.

Řek bych, že holky více ocení pevnou byť velkou prdel než nevýraznou, zplihlou.

Takže bych doporučoval cviky na zpevnění, na zmenšení nejsou. Případně posilovat trochu i zbytek těla, cvičit a nepřehánět to s jídlem.

kepler*
hodnocení

2x

S tím se trap, znám poustatu bab, která to ocení i s pochvalou a plácnutím. Pokud nejsi obézní, jisté cviky pomohou, ale na tohleto kadet fakjt nejsem.

jirib
hodnocení

1x
Začni se hejbat...
V 25 letech to bude 120kg a v 35...140kg.
Sorry,ale 98kg na 180cm v 16-ti?
Běhali jsme na učňáku 3000m...tak začni!

hodnocení

1x
Že jste nastoupil na SŠ, to snad není důvod přestat sportovat.
Začněte něco dělat.
Vaše parametry mám také, ale je mi 50 a pravidelně sportuji. A kdybych měl víc času, považoval bych za svou optimální váhu tak 85kg.

poplach*
hodnocení

1x
Prostě moc žereš, nevim co tu lidi říkaj o posilovani zadku nebo nohou, posiluje se sval kterej trenujes a hubne se po celem tele ne kde si zazadas hubnuti tela jak se ti zlibi.
Zadek u chlapa je nejlepsi ukazatel tuku, a to ze se to libi zenam je absolutni blud, takze se nauc min zrat, hlad je normalni vec. A nebo pridej jakykoliv pohyb. Ale jestli ti je 16 a nejsi programator, tak se styd. Ja mam 183 95, ale to jsou svaly, zadnej mega zadek nemam, hruza no dnesni doba jeste ze nejsem z teto nove generace a umim aspon posekat dříví.

medox*
hodnocení

0x
Nevidím v tom problém :-D
Píšeš, že jsi mohutný - tak nemůžeš mít prdelku o velikosti pomela. A i kdyby jsi ho měl krapet větší, tak tě má slečna alespoň po čem hezky plácat O-)

liska5
hodnocení

0x

Ještě jsem neviděla prdelatého maratónce. Ani půlmaratónce.

knhf
hodnocení

0x
Přijde na to, jestli je to tučný zadek nebo prostě velký úměrně velkému tělu. Tučný třesoucí se zadek není u chlapa nic moc.

minsk
hodnocení

0x

Nejlepší co pro sebe můžeš udělat, tak začni běhat. Nohy i zadek půjdou dolů. Podívej se ale nejdříve na YT, jak začít, jaký postoj, krok, pohyb rukou, nášlap apodobné. Začít pomalu a postupem času si přidávat okruh, metry, kilometry. I se studiem se to dá skloubit. Nemusí se běhat každý den! Naopak. V zimě běžky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]