Nejste přihlášen/a.
3x
Jestli tam hledáte nějakou tajemnou řeč těla, tak to je trochu málo. Prostě pohodlný sed - vedle striktně strnulého s botama a kolínkama u sebe, nebo klackovsky rozcapeného, které by přeci jen něco prozrazovaly.
Spíš bych vnímala, zda byla natočena k Vám, zda byl oční kontakt, výraz tváře, soustředěnost nebo naopak, a co s rukama, hlavou...Když už to takto sledujete..
Spíš zkřížené ruce na prsou, jakoby bránily tělo. U nohou to nebude.
1x
A co by znamenalo, kdyby seděla jako chlap v hospodě a měla hluboce rozkročeno kolmo k tobě - naproti? A u toho se příjemně usmívala?
Asi by říkala:"Tak už zaparkuj do mě"
.
...
Řeč těla:" Takto se mi sedí pohodlně, jsem žena"
Ten odpor, obrana se připisuje rukám zkříženým na prsou. A taky záleží na kontextu, situaci...
Hlavně být milej, pozornej a vtipnej. Trapasy řešit s humorem. A nebýt moc ukecanej, ať se něco dozvíš.
0x
Myslím, že překřížené nohy neznamenají fakt nic, horší jsou zároveň překřížené ruce na prsou a odklonění dozadu (obranný postoj). Nohy by měla mít namířené k tobě, dobrý signál je, pokud naklání hlavu na stranu, pohrává si s vlasy, trošku vyzouvá botu (pokud tedy má lodičky, ne kozačky
) Zajímavý test je taky ten, po napití položit svou skleničku blíž k ní, víc do "jejího" prostoru na stole, blíž k její sklence. Pokud tu svou skleničku v té blízkosti nechá, je to dobré, pokud ji při nejbližší příležitosti přetransportuje jinam, většinou blíž k sobě, tak to není pozitivní znamení. Mám odzkoušeno na sobě, u mě to funguje. Další - pokud se jí líbíš, má rozšířené zorničky, ale to se blbě posuzuje.
0x
Kam směřují špičky, tam směřuje mysl. Pokud míří k tobě alespoň jednou nohou (když je má překřížené), je to ok.
Čím více ti odhaluje tepny (krk,ruce), tím líp.
Zbylé finty už nejsou tak přesné jako tohle. Hlavně nedělat předčasné závěry.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.